02:18 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Το Pornhub, μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες ταινιών ενήλικου περιεχομένου, επεκτείνει την «προσφορά» του στη Γαλλία και την Ισπανία, λόγω καραντίνας.

Το Pornhub ανακοίνωσε ότι θα παρέχει δωρέαν πρόσβαση στις ταινίες του για ένα μήνα, σε όλους τους χρήστες στην Ισπανία και τη Γαλλία, για να περνούν «ευχάριστα» την ώρα τους, όσο επικρατούν οι συνθήκες καραντίνας.

Η ιστοσελίδα θα προχώρησει, παράλληλα, και στην προσφορά των μηνιαίων εσόδων της συνεργαζόμενης πλατφόρμας Modelhub, για να βοηθήσει τις δύο χώρες που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι, το Pornhub, πριν από πέντε μέρες, είχε προσφέρει τις δωρέαν υπηρεσίες του σε χρήστες στην Ιταλία, ενώ είχε υποσχεθεί να προσφέρει τα μηνιαία έσοδα του Φεβρουαρίου από το Modelhub, στην καμπάνια ενίσχυσης των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλ στο Μιλάνο.

Ιταλία και Ισπανία έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητώντας από τους πολίτες τους να παραμείνουν στα σπίτια τους, για την ευρύτερη αντιμετώπιση της ταχείας εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η Ιταλία αποτελεί μια από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον νέο κορονοϊό, αριθμώντας μέχρι την Τρίτη περισσότερα από 31.500 επιβεβαιωμένα κρούσματα και περισσότερους από 2.500 θανάτους. Αντίστοιχα, στην Ισπανία ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει αγγίξει τους 11.000 και τα θύματα αριθμούν περίπου τα 514, ενώ στη Γαλλία, τα κρούσματα έχουν αγγίξει τα 7.700 και τα θύματα έχουν φτάσει τα 175. 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κατάσταση έκτακτης ανάγκης, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK