20:17 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αστυνομικό τμήμα στις ΗΠΑ κάλεσε τους πολίτες να μην τηλεφωνούν στον αριθμό έκτακτης ανάγκης επειδή ξέμειναν από χαρτί υγείας!

Το αστυνομικό τμήμα του Νιουπόρτ του Όρεγκον στις ΗΠΑ κάλεσε τους πολίτες να μην τηλεφωνούν στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911 επειδή… ξέμειναν από χαρτί υγείας εν μέσω της κρίσης με τον κορονοϊό.

«Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι πρέπει να το αναρτήσουμε αυτό. Μην τηλεφωνείτε στο 911 επειδή ξεμείνατε από χαρτί υγείας. Θα επιβιώσετε χωρίς τη βοήθειά μας», ανέφερε το αμερικανικό αστυνομικό τμήμα σε ανάρτηση στο Facebook.

Σε εμφανώς χιουμοριστικό τόνο, το αστυνομικό δίνει στη συνέχεια συμβουλές για εναλλακτικές λύσεις στο χαρτί υγείας.

«Η Ιστορία προσφέρει πολλές άλλες επιλογές για τη στιγμή της ανάγκης εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα ρολό του αγαπημένου σας απαλού, έξτρα βελούδινου, δίφυλλου, με άρωμα εσπεριδοειδών χαρτιού», προστίθεται.

Μεταξύ άλλων, η ανάρτηση υπενθυμίζεται εναλλακτικές λύσεις όπως παλιά σχοινιά με θαλασσινό νερό που χρησιμοποιούσαν οι ναυτικοί, σφουγγάρια που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι ή ακόμη και θαλάσσια όστρακα.

«Στη συνέχεια, βεβαίως, υπάρχουν πάντα εναλλακτικές λύσεις για το χαρτί τουαλέτας. Αποδείξεις φαγητού, εφημερίδες, πανιά πανί, δαντέλες, μπάλες από βαμβάκι και αυτό το άδειο ρολό χαρτιού τουαλέτας που κάθετα στη θήκη αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα φύλλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια», προστίθεται.

Tags:
ΗΠΑ, κοροναϊός, κορονοϊός, χαρτί υγείας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK