04:36 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (234)
0 0 0
Βρείτε μας

Ιταλοί δήμαρχοι απευθύνονται - με ομολογουμένως ελάχιστη ψυχραιμία - σε όσους σπάνε την καραντίνα και βγαίνουν στους δρόμους των πόλεων. Δείτε το βίντεο.

Η Ιταλία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στην Ευρώπη, αλλά και τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών από τον COVID-19.

Όπως και σε πολλές χώρες, είναι σε ισχύ η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, επιτρέποντας στους πολίτες να βγαίνουν έξω, μόνο για αγορές τροφίμων ή φαρμάκων, μέτρα που, όπως φαίνεται, κάποιοι αγνοούν ή δεν τα λαμβάνουν και πολύ σοβαρά υπόψη.

Έτσι, οι δήμαρχοι αρκετών ιταλικών πόλεων τραβούν βίντεο είτε την ώρα που επιπλήττουν τους δημότες τους, οι οποίοι παραβιάζουν την καραντίνα, είτε τους απευθύνονται μέσω βίντεο.

«Πηγαίνεις σε κινητό κουρείο; Για ποιο λόγο; Αντιλαμβάνεσαι ότι το φέρετρό σου θα είναι κλειστό; Ποιος σκ@τ@ υποτίθεται ότι θα σε δει κουρεμένο, μέσα στο φέρετρο»; είπε ένας δήμαρχος, εμφανώς νευριασμένος.

Αντίστοιχα, κι άλλος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, δηλώνοντας:

«Πού σκ@τ@ πάτε όλοι; Εσείς και τα σκυλιά σας, τα οποία, φαίνεται, πως μάλλον έχουν προστάτη».

​Τα βίντεο έγιναν, όπως ήταν αναμενόμενο, viral, με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σπεύδουν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους με τους Ιταλούς που δεν κάθονται μέσα.

​Άλλοι χρήστες, μάλιστα, άρχισαν να αποθεώνουν τους Ιταλούς δημάρχους, οι οποίοι κάνουν ο,τι μπρούν για να προστατέψουν τους πολίτες τους.

​Αρκετοί από τις ΗΠΑ φαίνεται ότι ζήλεψαν τον τρόπο με τον οποίο οι ιταλικές αρχές δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τους πολίτες τους.

​Ενώ άλλοι επισήμαναν ότι οι συνθήκες καραντίνας θα έχουν επιζήμιες επιπτώσεις σε μερικούς ανθρώπους.

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (234)
Tags:
viral βίντεο, viral, βίντεο, Δήμαρχοι, Ιταλία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK