07:43 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1774)
0 50
Βρείτε μας

«Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!» έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ένα νέο μήνυμα στα πλαίσια της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», για τον καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο με το τραγούδι «Θα κάτσω σπίτι», του Λουκιανού Κηλαηδόνη, το οποίο τραγουδούν στίχο - στίχο πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες καλλιτέχνες.

Με το νέο αυτό βίντεο ο πρωθυπουργός προτρέπει τους πολίτες να παραμείνουν στις εστίες τους και να ελαχιστοποιήσουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους.

«Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι! Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

 

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1774)
Tags:
απαγόρευση κυκλοφορίας, μέτρα προστασίας, κρούσματα, νεκροί, καραντίνα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μένουμε Σπίτι, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK