07:10 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Με τίτλο «Home is where the heart is», προσφέρει στον πρώτο νικητή μια δωροεπιταγή αξίας 1.500 ευρώ και σε όλους την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε δημιουργικά αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Με την πανδημία του COVID-19 και την απαγόρευση κυκλοφορίας (και) στη χώρα μας, αναζητάμε τρόπους να περάσουμε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο με λιγότερο στρες και περισσότερη δημιουργικότητα. Μια ενδιαφέρουσα αφορμή μάς δίνει ο οίκος Ganni, που μόλις ξεκίνησε έναν διεθνή διαγωνισμό με θέμα «Home is Where the Heart Is», στον οποίο έχουμε όλοι δικαίωμα συμμετοχής.

Η ιδέα είναι στη διάρκεια της καραντίνας να τραβήξουμε μία ή δύο φωτογραφίες ή να δημιουργήσουμε ένα έργο τέχνης που θα στείλουμε στην ιστοσελίδα του brand. Μπορεί να είναι οτιδήποτε ταιριάζει στο concept -όπως πορτρέτο, σχέδιο ή κολλάζ- αρκεί να μην έχει δημοσιευτεί πουθενά.

Κατόπιν, μια ομάδα κριτών, ανάμεσα σε αυτούς και η καλλιτεχνική διευθύντρια Ντίτε Ρέφστρουπ, θα αξιολογήσουν τις συμμετοχές. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει δωροεπιταγή αξίας 1.500 ευρώ, όσοι άλλοι προκριθούν θα λάβουν δωροεπιταγές 500 ευρώ και επιλεγμένα έργα θα παρουσιαστούν σε μια pop-up έκθεση τον Αύγουστο του 2020 στην Κοπεγχάγη. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Σχετικά:

Ξέρουμε τι θα φορέσουμε σε έξι μήνες: Οκτώ ενδιαφέρουσες τάσεις από τη Νέα Υόρκη
Οκτώ πανέμορφες πιτζάμες για την καραντίνα του κορονοϊού: Φτιάχνουν τη διάθεσή μας
Πέντε σετ εσώρουχων για να αναθερμάνουμε την ερωτική ζωή μας στην καραντίνα
Tags:
απαγόρευση κυκλοφορίας, περιορισμός στο σπίτι, καραντίνα, διαγωνισμός, Ganni
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK