08:44 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 10
Βρείτε μας

Ένα άγριο πούμα εντοπίστηκε να τριγυρνά στους ερημωμένους λόγω πανδημίας κορονοϊου δρόμους της πρωτεύουσας της Χιλής, Σαντιάγκο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα 20 Minutes,  στις 24 Μάρτη, το άγριο ζώο βρέθηκε στη Νουνόα, μια περιοχή στα περίχωρα της πόλης.

Δυνάμεις της αστυνομίας χρειάστηκε να επέμβουν, έχοντας τη συμπαράσταση προσωπικού από τον τοπικό ζωολογικό κήπο, καθώς και στελέχη του υπουργείου Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πούμα άφησε τα βουνά γύρω από το Σαντιάγκο, που διαβιεί, σε αναζήτηση τροφής.

«Ορίστε, αυτό είναι το φυσικό περιβάλλον που κάποτε είχαν και που, στην πραγματικότητα, τους αφαιρέσαμε», εξήγησε ο Μαρτσέλο Γκιαγνόνι, περιφερειακός διευθυντής του υπουργείου Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, κάνοντας αναφορά στην επέκταση της χιλιανής πρωτεύουσας, που πλέον φτάνει σε πληθυσμό τα 7 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το περίπου ενός έτους άγριο ζώο – βάρους περίπου 35 κιλών- μεταφέρθηκε στο ζωολογικό κήπο, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς κτηνιάτρους.

Να τονίσουμε πως από την Κυριακή 22 Μάρτη, η κυβέρνηση της Χιλής κήρυξε απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα, στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας κορονοϊού στη χώρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο κορονοϊός COVID-19 έχει μολύνει περισσότερους από 900 ανθρώπους, προκαλώντας το θάνατο 2.

Δείτε το βίντεο:

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Σαντιάγο, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK