09:36 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 20
Βρείτε μας

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, μοιάζει συγκλονισμένη από την πανδημία κορονοϊού COVID-19 που μαστίζει την υφήλιο. «Ο κορονοϊός είναι ο μεγάλος εξισωτής» σημειώνει η δημοφιλής τραγουδίστρια, «Δεν νοιάζεται για το πόσο πλούσιος, για το πόσο διάσημος είσαι».

Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβασε ένα παράξενο βίντεο της, γυμνή μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό και ροδοπέταλα, όπου εκφράζει τις ανησυχίες της για τον κορονοϊό COVID-19.

Υπό τη συνοδεία ορχηστρική μουσικής, η 61χρονη τραγουδίστρια μονολογεί για την πανδημία του κορονοϊού, που έχει εξαπλωθεί στον πλανήτη, κοστίζοντας τη ζωή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.

«Αυτό είναι το ζήτημα με τον COVID-19. Δεν τον νοιάζει πόσο πλούσιος είσαι, πόσο διάσημος είσαι, πόσο αστείος είσαι. Πόσο έξυπνος είσαι, πού ζεις, πόσο χρονών είσαι, τι φανταστικές ιστορίες μπορείς να διηγείσαι. Είναι ο μεγάλος εξισωτής και αυτό που είναι το τρομακτικό με τον κορονοϊό είναι και το σπουδαίο», αναφέρει η Μαντόνα για τον κορονοϊό, γυμνή στη μπανιέρα της.

«Αυτό που είναι τρομακτικό είναι ότι μας έκανε όλους ίσους από πολλές απόψεις κι επίσης αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι μας έκανε ίσους από πολλές απόψεις», μονολογεί η δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια για την πανδημία κορονοϊού COVID-19.

Δείτε το βίντεο:

 

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Μαντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK