12:04 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι ημέρες του κορονοϊού (COVID-19) έχουν στιγματιστεί, μεταξύ άλλων, και από τη μανία για το χαρτί υγείας και έτσι ο Άντι ΜακΝιλ δημιούργησε το δικό του... τραγούδι, που έγινε viral.

Ο κορονοϊός (COVID-19) έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη και πολλοί άνθρωποι έσπευσαν στα σούπερ μάρκετ προκειμένου να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα και με αρκετό χαρτί υγείας, προκαλώντας έλλειψη στην αγορά. 

Η αναζήτηση των καταναλωτών για το χαρτί υγείας δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Άντι ΜακΝιλ, ο οποίος -αν και μουσικός για δύο δεκαετίες- κατάφερε να γίνει viral χάρη σ' ένα ιδιαίτερο τραγούδι του.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε τη μελωδία του τραγουδιού «Old Time Rock n Roll» και με πιασάρικους στίχους διακωμώδησε με εύστοχο τρόπο την έλλειψη χαρτιού υγείας.

Το τραγούδι του έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 3.000 φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν πως το κομμάτι «έχει φωτίσει τις ημέρες τους».

Πάντως, με τα -μέχρι στιγμής- δεδομένα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταγραφεί περισσότερα από 17.000 κρούσματα και πάνω από 1.000 θάνατοι εξαιτίας του κορονοϊού.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
χαρτί υγείας, κορονοϊός, Ηνωμένο Βασίλειο, τραγούδι, viral βίντεο, viral
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK