20:12 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Από τις λίγες επιχειρήσεις που φαίνεται να σημειώνουν ιδιαίτερη αύξηση στα κέρδη τους εν μέσω καραντίνας, είναι τα sex shops.

Η περίοδος της καραντίνας, παρόλο απαραίτητη για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, είναι ομολογουμένως και αρκετά βαρετή.

Αρκετοί, ωστόσο, για να «σπάσουν» την ατονία της εποχής, είτε διαβάζουν βιβλία, είτε παρακολουθούν ταινίες και σειρές και συχνά-πυκνά ικανοποιούν, με όποιο τρόπο μπορούν, μία από τις βασικές τους ανάγκες.

Εν προκειμένω, αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και επίσημα, μετά τον υπερδιπλασιασμό στις πωλήσεις σεξουαλικών βοηθημάτων στη Σκανδιναβία.

Η Sinful, μάλιστα, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης σεξουαλικών βοηθημάτων στην Σκανδιναβία, ανακοίνωσε αύξηση κατά 110% στις πωλήσεις της στη Δανία τις πρώτες έξι ημέρες του Απριλίου.

Αντίστοιχα, στη Νορβηγία, μία εκ των Σκανδιναβικών χώρων που επέβαλαν αυστηρά μέτρα, η αύξηση στις πωλήσεις έφτασε το... 121%.

Συγκριτικά, όμως, με τη Σουηδία, η οποία έχει υιοθετήσει μια πιο χαλαρή στάση στην επιβολή των μέτρων, επιτρέποντας τους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή, το ποσοστό των πωλήσεων αγγίζει το 78%.

«Έχουμε δει μία αύξηση του ενδιαφέροντος στην αγορά sex toys για ζευγάρια», ανέφερε η ιδρυτής και συνιδιοκτήτρια της εταιρείας, Mathilde Mackowski, στο The Local.

Τι προτιμούν οι καταναλωτές

Σύμφωνα με τη 34χρονη Mackowski, οι καταναλωτές προτιμούν την αγορά πακέτων με σεξουαλικά παιχνίδια που μπορούν να κρατήσουν για 10 ημέρες ή ακόμη και μήνα.

«Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτά τα πακέτα για να διασκεδάζουν καθημερινά, αντί να έχουν μόνο ένα προϊόν», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια, πάντως, ανεξαρτήτως των πωλήσεων, αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής που μπόρεσε η επιχείρησή της να βοηθήσει τον κόσμο να περνάει ευχάριστα την ώρα του, μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη θετική ενέργεια στη ζωή μας και σίγουρα περισσότερη διασκέδαση. Πρέπει να είμαστε περισσότερο κοντά ο ένας στον άλλον και ειδικά τώρα», δήλωσε προσθέτοντας:

«Ο λόγος για τον οποίο τέθηκαν τα μέτρα απαγόρευσης με λυπεί. Ωστόσο, με ευχαριστεί που μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλό την περίοδο που ο κόσμος είναι αρκετά ευάλωτος», κατέληξε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι με την τεράστια αύξηση που σημειώνει η Sinful τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αύξηση κατά 178,2%, συγκαταλέγεται και επίσημα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Δανίας.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Σκανδιναβία, παιχνίδι, σεξ, καραντίνα, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK