18:01 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα δελφίνι έχει τη συνήθεια να βγάζει αντικείμενα από τον βυθό του ωκεανού στην Αυστραλία.

Το δελφίνι με το όνομα Μυστίκ το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να φέρνει αντικείμενα από τον πάτο της θάλασσας σε εθελοντές, σε ένα κέντρο θαλάσσιας ζωής στην Αυστραλία.

Όπως αναφέρει το ABC News, οι εθελοντές στο Dolphin Feeding Center στο Κουήνσλαντ της Αυστραλίας είδαν με έκπληξή τους τον Μυστίκ να τους φέρνει μπουκάλια, κομμάτια ξύλο και κοχύλια, μεταφέροντάς τα στο ρύγχος του.

«Ένα αρσενικό δελφίνι βγάζει αντικείμενα με το ρύγχος του και μας τα δίνει προσεκτικά. Εμείς πρέπει να του δώσουμε ένα ψάρι σε αντάλλαγμα. Δεν τον έχουμε εκπαιδεύσει για κάτι τέτοιο, αλλά μας αναγκάζει να το κάνουμε» ανέφερε η Λιν ΜακΦέρσον, εθελόντρια υπεύθυνη για το τάισμα των κητοειδών, στο ABC NEWS.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Dolphin Feeding Center στο Tin Can Bay συνήθως δέχεται αρκετούς επισκέπτες και τους προσφέρει τη δυνατότητα να ταΐζουν τα δελφίνια, με τον κόσμο να ξεπερνά τα 200 άτομα κατά τις αργίες, σύμφωνα με το ABC NEWS.

Όμως, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το κέντρο έκλεισε τις πύλες του στο κοινό.

«Από τότε που κλείσαμε, το κάνει ολοένα και περισσότερο. Μερικές φορές φέρνει μέχρι και 10 πράγματα τη φορά και τα βάζει στη σειρά για να πάρει ψάρια» σημείωσε η ΜακΦέρσον.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Tags:
Αυστραλία, δελφίνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK