05:12 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο γνωστός ουφολόγος-συνωμοσιολόγος Σκοτ Γουόρινγκ πρόσφατα εντόπισε έναν εξωγήινο λίγο πριν ή λίγο μετά την απαγωγή μέλους οικογένειας, σε φάρμα στις ΗΠΑ.

Στο παρακάτω βίντεο, η γνησιότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί, φαίνεται μια παράξενη φιγούρα να περνάει στιγμιαία μπροστά από την κάμερα ασφαλείας κι αμέσως να εξαφανίζεται από το πλάνο.

Βέβαια, ο αρχικός χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο YouTube δεν μίλησε για εξωγήινους όπως ο Γουόρινγκ, αλλά έκανε λόγο για «φάντασμα, άγγελο ή πνεύμα».

Όμως σύμφωνα με τον ουφολόγο, πρόκειται για κλασική περίπτωση «αμοντάριστου υλικού από επίσκεψη εξωγήινων σε φάρμες ή ράντσα».

«Αναρωτιέμαι… είναι αυτό βίντεο του εξωγήινου αφού απαγάγει ένα μέλος της οικογένειας ή όχι;» σχολίασε ο συνωμοσιολόγος.

«Τα περισσότερα θύματα απαγωγής δεν θυμούνται τα γεγονότα επειδή η μνήμη τους έχει σβηστεί. Αυτή ίσως είναι η περίπτωση εδώ. Ο χαμένος χρόνος δεν μπορεί να διαπιστωθεί καθώς όλοι κοιμόντουσαν και δεν θα ήταν σε θέση να αισθανθούν τον χρόνο που πέρασε» ανέφερε ο Γουόρινγκ, σίγουρος ότι πρόκειται για εξωγήινους.

Ωστόσο, ένας από τους σχολιαστές του βίντεο βρήκε μια πολύ πιο λογική εξήγηση για τη φιγούρα στο βίντεο από εκείνη του εξωγήινου απαγωγέα.

Ίσως, η κατά τον ουφολόγο Γουόρινγκ «εξωγήινη οντότητα» που πέρασε φευγαλέα μπροστά από το φακό της κάμερας ασφαλείας να ήταν απλά βάτραχος και τίποτα περισσότερο.

Tags:
θεωρία συνωμοσίας, εξωγήινοι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK