12:01 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αεροπλάνο Boeing 747 μετατράπηκε σε «ιπτάμενο παλάτι» για τον ιδιοκτήτη του, επιχειρηματία από τη Μέση Ανατολή, με το εσωτερικό να εντυπωσιάζει.

Εικόνες από ένα τροποποιημένο αεροπλάνο, τύπου Boeing 747-8i, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να μεταφέρει περίπου 400 επιβάτες αλλά έχει μετατραπεί σε ένα «ιπτάμενο παλάτι», κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Το συγκεκριμένο Boeing 747-8i που ανήκει σε επιχειρηματία από τη Μέση Ανατολή, μετά την τροποποίησή του είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά τζετ στον κόσμο, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star.

Εκτός από το κυρίως υπνοδωμάτιο, περιλαμβάνει και ένα ντους, για όποιον επιθυμήσει να δροσιστεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

​Φωτογραφίες του αεροσκάφους έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

​Το πολυτελές εσωτερικό

Το «ιπτάμενο παλάτι» έχει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί κανείς, με ιδιωτική τουαλέτα να συνοδεύει το κυρίως υπνοδωμάτιο.

​Αν και η τιμή του αεροπλάνου δεν αναφέρεται πουθενά, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την Daily Star.

Μετά τις τροποποιήσεις, το αεροσκάφος πλέον μπορεί να μεταφέρει από 30 έως 50 άτομα, ενώ οι δεξαμενές καυσίμων του επιτρέπουν να ταξιδέψει, χωρίς στάσεις, για πάνω από 120.000 χιλιόμετρα.

Η τροποποίησή του πραγματοποιήθηκε από τη σχεδιαστική εταιρεία Cabinet Alberto Pinto, ενώ χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να πάρει τη σημερινή του μορφή.

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι οποίοι μίλησαν στην Daily Star, αυτό το ιδιωτικό αεροσκάφος αποτελεί όνειρο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, αφού πολλοί άνθρωποι σταμάτησαν να ταξιδεύουν με τα επιβατικά αεροπλάνα.

Tags:
ταξίδι, επιχειρηματίας, αεροσκάφος, Boeing, αεροπλάνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK