17:52 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το 2020 μέχρι στιγμής μας έχει εκπλήξει με μεγάλες πυρκαγιές, μ’ έναν φονικό ιό, με σφήκες δολοφόνους, εκρήξεις ηφαιστείων και είμαστε μόλις στον Ιούνιο. Τώρα βίντεο που ανέβηκε στα social media μας δείχνει ότι ίσως είμαστε μόλις ένα βήμα πριν τον Πλανήτη των Πιθήκων.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, δύο χιμπατζήδες πιλοτάρουν ένα drone λες και πρόκειται για επαγγελματίες χειριστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Από τη στάση των δυο πιθήκων φαίνεται ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης. Το βιντεάκι, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε πολλές συζητήσεις στα social media, στις τάξεις των εραστών των θεωριών συνωμοσίας και των καταστροφολόγων.

Πολλοί χρήστες σχολίασαν ότι όλα τα «σημάδια», ειδικά μέσα στο 2020 δείχνουν ότι θα καταλήξουμε να γίνει πραγματικότητα η δυστοπία που περιγράφεται στη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας «Πλανήτης των Πιθήκων».

Εκεί περιγράφεται μια Γη στο μέλλον όπου κυρίαρχο είδος είναι πλέον τα πιθηκοειδή, με τους ανθρώπους να ζουν εκτοπισμένοι και κυνηγημένοι από τους πιθήκους, που έχουν αναπτύξει τεχνολογία και οργανωμένες κοινωνίες.

Βέβαια, υπήρχαν ασφαλώς και οι πιο ψύχραιμοι που δεν συμμερίζονται τις παραπάνω ανησυχίες και αντιμετώπισαν το βιντεάκι πιο χαλαρά και με χιούμορ.

Εξάλλου, οι πίθηκοι και οι ιδίως οι χιμπατζήδες είναι μεν πολύ έξυπνα ζώα, αλλά πάντοτε υπάρχει περίπτωση κάποιος άλλος να πετάει το drone κι αυτοί απλά να κρατάνε το χειριστήριο.

Αν προσέξετε καλύτερα το βίντεο, η ιπτάμενη συσκευή πετάει κι αλλάζει κατεύθυνση μεν, αλλά τα δάχτυλα του χιμπατζή παραμένουν ακίνητα επάνω στο κοντρόλ.

Tags:
drones, χιμπατζής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK