13:23 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν η απάντηση ενός οδηγού ταξί στο Σύνταγμα, αναφορικά με την πιάτσα που έχουν στήσει αυτός και οι συνάδελφοί του στο Σύνταγμα!

Mεγάλες αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας έχει επιφέρει ο «Μεγάλος Περίπατος», καθώς έχουν περιοριστεί σημαντικά οι λωρίδες κυκλοφορίας για τους οδηγούς οχημάτων.

Μάλιστα, κάποιοι που θα επηρεαστούν άμεσα από τις τροποποιήσεις είναι και οι οδηγοί ταξί καθώς η πιάτσα που έχουν στο Σύνταγμα αναμένεται σύντομα θα μεταφερθεί.

Χτες, Παρασκευή, η ΕΡΤ βρέθηκε στο σημείο και ρώτησε έναν από τους οδηγούς πως του φαίνονται οι... ανακατατάξεις και πως τον επηρεάζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος προσέγγισε έναν από τους οδηγούς με την κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης και η απάντηση που έδωσε ήταν... μυθική, καθώς αναγνώρισε πως η ουρά που κάνουν τα ταξί στο Σύνταγμα είναι παράνομη.

«Βασικά δεν είναι πιάτσα εδώ πέρα. Είναι παράνομη. Εμείς απλά αράζουμε εδώ πέρα, επειδή βγαίνει ο κόσμος από την Ερμού, δεν έχει ταμπέλες, δεν έχει τίποτα. Είμαστε παράνομοι», είπε χαρακτηριστικά.
Tags:
Μεγάλος Περίπατος, Αθήνα, viral βίντεο, viral, ουρά, Σύνταγμα, οδηγός, οδηγοί, ταξί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK