07:19 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα δύτης εξειδικευμένος να βρίσκει χαμένα αντικείμενα έκανε πολύ χαρούμενο τον ιδιοκτήτη ενός δαχτυλιδιού. Βρήκε το πολύτιμο δαχτυλίδι που του είχε χαρίσει ο μακαρίτης ο αδερφός του, που είχε χάσει σε ποτάμι στις ΗΠΑ.

Ο έμπειρος δύτης εξερεύνησε ένα τμήμα του ποταμού Σακραμέντο και κατάφερε να εντοπίσει το αξίας 15 χιλ. ευρώ χαμένο δαχτυλίδι.

Τον είχε προσλάβει ένας άντρας που είχε χάσει το δαχτυλίδι και είχε ακουστά γι’ αυτόν τον δύτη που κάνει θαύματα στην εύρεση χαμένων αντικειμένων.

Το πολύτιμο δαχτυλίδι ήταν δώρο του αδερφού του, που είχε πεθάνει πρόσφατα. Όπως ανέφερε ο ίδιος, το κόσμημα πέρα από την τεράστια συναισθηματική αξία είχε και μεγάλη χρηματική αξία, που έφτανε περίπου στις 17 χιλ. δολάρια ή περίπου 15 χιλ. ευρώ.

Η πρώτη βουτιά του δύτη πήγε στράφι. Αλλά στη δεύτερη απόπειρα τα πράγματα πήγαν εξαιρετικά καλά.

Πολύ χαρούμενος, ο άντρας που είχε χάσει το δαχτυλίδι λέει πως θα ανταμείψει τον δύτη με περίπου 1.400 ευρώ, ώστε να μπορέσει να αγοράσει έναν υποβρύχιο ανιχνευτή μετάλλων για μελλοντικές έρευνες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δύτης δεν παίρνει αμοιβή για τις υπηρεσίες του, αλλά δέχεται μονάχα εθελοντικές δωρεές για να συνεχίσει το έργο του.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
ΗΠΑ, ποταμός, δαχτυλίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK