08:26 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Μία κοπέλα κλώτσησε έναν κύκνο την ώρα που ζευγάρωνε και ένας φίλος της έσπρωξε στο νερό έναν άνδρα που παρενέβη. Δείτε το βίντεο με το περιστατικό στο ανατολικό Λονδίνο.

Νέες εικόνες από ένα αδιανόητο περιστατικό δημοσιεύει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει μία κοπέλα που κλώτσησε έναν κύκνο την ώρα που ζευγάρωνε, αλλά και τον φίλο της, που έσπρωξε στο νερό έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας που αντέδρασε στο θέαμα και την κίνηση της νεαρής και προσπάθησε να παρέμβει!

Η Αστυνομία έχει πάρει τώρα στο κυνήγι τους νεαρούς. Αναζητά λοιπόν πληροφορίες μέσω των βρετανικών μέσων ενημέρωσης. Λέγεται λοιπόν ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο Limehouse στο ανατολικό Λονδίνο. Εκεί βρέθηκε μεταξύ άλλων και μια παρέα 10 ατόμων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι δύο «πρωταγωνιστές».

Και εκεί που όλα πήγαιναν καλά και ήταν μια ακόμη τυπική Παρασκευή, η κοπέλα έσκυψε στο κανάλι και φαίνεται πως κλώτσησε έναν από τους κύκνους που κολυμπούν στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Αμέσως ένας άνδρας παρενέβη και προσπάθησε να τους ζητήσει τον λόγο για αυτή την κίνηση και ενώ μιλούσε, εμφανίστηκε ένας νεαρός και τον έριξε μέσα στο νερό! Η παρέα έγινε καπνός, όμως υπήρχε και πάλι κάποιος που κατέγραψε τα όσα έγιναν με την κάμερα του κινητού του.

Μπορεί να μην ισχύει αυτό που ακούγεται ότι οι κύκνοι ανήκουν στη βασίλισσα, ωστόσο οι Άγγλοι παίρνουν πολύ σοβαρά την πανίδα τους. Εξάλλου, ο αστικός μύθος στους Έλληνες φοιτητές του Kent λέει ότι ένας φοιτητής είχε διωχθεί από την εστία του αλλά και το Πανεπιστήμιο γιατί χτύπησε με σφεντόνα έναν λαγό στο campus!

Tags:
τσακωμός, αστυνομία, κλωτσιά, viral βίντεο, viral, κύκνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK