17:05 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Πολλοί άνθρωποι έχουν αρκετές γνώσεις μηχανικής και ξέρουν λίγο πολύ πώς να επισκευάσουν το αυτοκίνητό τους. Συχνά όμως φτάνουν να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητές τους, με τραγικά αποτελέσματα για τα οχήματά τους αλλά και για τους ίδιους.

Έτσι συνέβη και με τον άντρα του παρακάτω βίντεο που προσπάθησε να βγάλει μόνος του και μόνο με τη δύναμη των χεριών του τη μηχανή από το Toyota του. Πίστευε ότι μπορεί να την ξεμοντάρει και να την σηκώσει ολομόναχος και κάπου εκεί έκανε το μεγάλο λάθος.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο άντρας βγάζει τον κινητήρα και τον ακουμπά στον μπροστινό προφυλακτήρα, ώστε να πηδήξει στο έδαφος και να τον αφαιρέσει εντελώς από το όχημα.

Όμως, όταν σηκώνει τη μηχανή, το βάρος της τον παρασύρει, χάνει την ισορροπία του και το μοτέρ πέφτει επάνω του.

Ένα τέτοιο χτύπημα από ένα τέτοιο αντικείμενο με μεγάλο βάρος είναι πολύ επικίνδυνο και θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ακόμη και σε κάποια αρτηρία, με σοβαρές συνέπειες.

Ευτυχώς, ο άντρας του βίντεο δεν τραυματίστηκε σοβαρά, με το βίντεο με το ατύχημά του να καταλήγει να γίνεται viral στο Twitter, αφού πρώτα «κατέβηκε» από το TikTok, όπου πρωτοδημοσιεύτηκε.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Toyota, αμάξι, μηχανή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK