10:27 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση όταν μαζί με συνάδελφό του προσπάθησαν να διαλύσουν συγκεντρωμένο πλήθος στην περιοχή του Μπρονξ.

Οι δύο αστυνομικοί κατέληξαν να έχουν περικυκλωθεί από εξαγριωμένο πλήθος, που τους απειλεί και τους βρίζει στην κάμερα.

Κι ενώ ένας από τους αστυνομικούς προσπαθεί να βάλει χειροπέδες σε έναν από τους άντρες, ο συνάδελφός δέχεται κεφαλοκλείδωμα από ένα από τους παρευρισκόμενους εκεί.

Τελικά, ο αστυνομικός πέφτει στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί περίθαλψη στο νοσοκομείο.

Σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού, το συγκεντρωμένο πλήθος συνεχίζει να βρίζει τους αστυνομικούς, λέγοντας πως ο άντρας με το κεφαλοκλείδωμα τους έδωσε αυτό που τους άξιζε.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο άντρας πρόκειται για γνωστό μέλος συμμορίας, που παραδόθηκε μια εβδομάδα αργότερα στο 46ο τμήμα της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Σύμφωνα με την The Post, έχει συλληφθεί 11 φορές στο παρελθόν με κατηγορίες που περιλαμβάνουν επίθεση συμμορίας, κατοχή όπλου και ληστεία.

«Η αστυνομία της Νέας Υόρκης είναι απογοητευμένη που αρχικά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σ’ αυτό το άτομο. Η βία ενάντια στην αστυνομία μιλάει από μόνη της. Είμαστε τώρα σε συζητήσεις με τον εισαγγελέα σχετικά με το θέμα» ανέφερε εκπρόσωπος των αρχών.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή πολύ βίαιες εικονες:

Tags:
συμμορία, Νέα Υόρκη, αστυνομία, κακοποιοί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK