11:40 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ανώνυμος καλλιτέχνης Banksy ανάρτησε βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ένας άνδρας φαίνεται να ζωγραφίζει στο μετρό του Λονδίνου.

Στην ανάρτηση ενός βίντεο φαίνεται πως προχώρησε ο Banksy, γνωστός καλλιτέχνης για τα γκράφιτι αλλά και για διάφορες άλλες μορφές τέχνης, ο οποίος όμως προτιμά να παραμένει ανώνυμος.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ένας άνδρας που υποτίθεται πως είναι ο Banksy, φαίνεται να ζωγραφίζει στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου, με το έργο του να παρουσιάζει ποντίκια που είτε πετούν με αλεξίπτωτο φτιαγμένο από προστατευτική μάσκα προσώπου είτε καλύπτουν το πρόσωπό τους με μάσκες, θίγοντας κατά κάποιο τρόπο το θέμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Το εν λόγω βίντεο, έχει ως σχόλιο τη φράση «If You Don't Mask, You Don't Get» και κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του Banksy στο Instagram την Τρίτη.

View this post on Instagram

. . If you don’t mask - you don’t get.

A post shared by Banksy (@banksy) on

Τα γκράφιτι ζωγραφίστηκαν από έναν άνδρα, ο οποίος φαίνεται σαν εργαζόμενος απολύμανσης. Αντί να απολυμάνει τον χώρο όμως, προχωρά στη δημιουργία των εικόνων με τα συμπαθή κατά τ’ άλλα τρωκτικά.

Τα ποντίκια αποτελούν συχνά χαρακτήρες στα έργα του Banksy, καθώς συχνά ζωγραφίζει τρωκτικά να ασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες. Τα πρώτα του έργα, που εμφανίστηκαν σε τρένα πριν από χρόνια, παρουσίαζαν κυρίως ποντίκια καθώς και πιθήκους.

Tags:
καλλιτέχνης, ζωγραφιά, ποντίκια, Banksy, Instagram, βίντεο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK