23:59 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο Μοχάμεντ εξαφανίστηκε τον Ιανουάριο. Τον Μάρτιο η οικογένειά του αναγνώρισε ένα πτώμα άνδρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως τον αγνοούμενο άνδρα. Η οικογένεια έθαψε τη σορό, όμως τέσσερις μήνες μετά ο συγγενής τους βρέθηκε ζωντανός.

Η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο στην Αίγυπτο, όταν ένας άνδρας, ο Μοχάμεντ, εξαφανίστηκε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Youm7.

H οικογένειά του ξεκίνησε να τον αναζητά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι γονείς του είπαν στους δημοσιογράφους ότι ο Μοχάμεντ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και συχνά απουσίαζε για αρκετές μέρες, επομένως δεν ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές για την εξαφάνισή του.

Δύο μήνες αργότερα ένας συγγενής της οικογένειας που εργάζεται σε τοπική κλινική τηλεφώνησε στην οικογένεια για να της ανακοινώσει ότι η σορός ενός άνδρα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι συγγενείς του αγνοούμενου δήλωσαν ότι ήταν ο Μοχάμεντ.

Αν και πραγματοποιήθηκε τεστ DNA, η οικογένεια αποφάσισε να θάψει τη σορό στα τέλη Μαρτίου, χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα. Μέχρι τις 18 Ιουλίου όταν και δημοσιεύτηκε η είδηση, το τεστ DNA δεν είχε ακόμα βγει.

Τέσσερις μήνες αργότερα, μια παρέα νεαρών βρήκε έναν άνδρα να περιπλανιέται σε ένα νεκροταφείο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον Μοχάμεντ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον Ιανουάριο.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ξέρει πού βρισκόταν εδώ και μήνες...

Tags:
DNA, οικογένεια, αγνοούμενη, αγνοούμενοι, αγνοούμενος, νεκροταφείο, νεκρός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK