02:15 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Η Julia Davey, μητέρα τριών παιδιών, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος το 2019. Αναγκάστηκε να αφαιρέσει τη μύτη της μετά την αποτυχία της χημειοθεραπείας και τώρα ξεκινά ανοσοθεραπεία, ώστε το ανοσοποιητικό της να επιτεθεί στα καρκινικά κύτταρα. Ο σύντροφός της, Nick Stroodley, της πρότεινε λίγο πριν ξεκινήσει τη θεραπεία να παντρευτούν.

Μία μητέρα τριών παιδιών μάχεται με μία μορφή επιθετικού καρκίνου του δέρματος που την ανάγκασε να αφαιρέσει τη μύτη της. Τώρα, καθώς ξεκινά νέα θεραπεία ελπίζει να εκπληρώσει το όνειρό της και να παντρευτεί τον σύντροφό της.

Η 40χρονη, Julia Davey επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον γιατρό τον Απρίλιο του 2019 όπου παραπονέθηκε ότι η μύτη της ήταν μονίμως βουλωμένη. Βέβαια, δεν φαντάστηκε ότι θα ήταν κάτι σοβαρό. Ωστόσο, η βιοψία έδειξε ότι είχε καρκίνωμα πλακωδών κυττάρων, μια κοινή μορφή καρκίνου του δέρματος που συνήθως είναι χαμηλού κινδύνου, αλλά στην περίπτωση της Julia ήταν πολύ επιθετική.

«Ήμουν τόσο πεπεισμένη ότι δεν ήταν τίποτα. Είμαι αρκετά αφελής, οπότε όταν μου ζήτησαν να πάω εκεί (στο νοσοκομείο), νόμιζα ότι ήταν απλώς το πρωτόκολλο». 

Ακολούθησε μια πλήρης ρινεκτομή και τώρα ξεκινά ανοσοθεραπεία, μια μορφή θεραπείας που ενθαρρύνει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί στα καρκινικά κύτταρα.

Η Julia, τόνισε ότι:«Aισθάνομαι ότι όλος μου ο κόσμος αναποδογύρισε τον περασμένο χρόνο... Στο τέλος της ημέρας σκοπός μου είναι να είμαι καλή μαμά στα παιδιά και καλή σύζυγος στον Nick που μου πρότεινε να παντρευτούμε λίγο πριν ξεκινήσω τη θεραπεία».

Πριν την περιπέτειά της, η Julia είχε τη ζωή μιας τυπικής μαμάς που απολάμβανε βόλτες με τα παιδιά της αλλά ο καρκίνος διατάραξε αυτή την ευτυχισμένη ρουτίνα.

Δείτε εικόνες:

Tags:
μητέρα, χημειοθεραπεία, καρκίνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK