11:16 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Άνδρας από τη Γαλλία μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες κάμψεις στο ένα πόδι με βάρος στην πλάτη κατά τη διάρκεια ενός λεπτού.

Στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες κατάφερε να μπει ένας άνδρας από τη Γαλλία, για ένα ρεκόρ κάπως ιδιαίτερο, όπως συνηθίζεται άλλωστε στα συγκεκριμένα ρεκόρ.

Ο Έρικ Λεζούν, ο οποίος μένει στην πόλη Τρεπόρτ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ που αφορά στις περισσότερες κάμψεις (πους-απς), στο ένα πόδι και με 45 κιλά στην πλάτη, μέσα σε ένα λεπτό.

Όπως αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες, ο 45χρονος Λεζούν κατάφερε στις 15 Ιουλίου να εκτελέσει 31 κάμψεις, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ, βάζοντας έτσι το όνομά του στο Βιβλίο και να λάβει την έγκριση από τους αρμόδιους που βρέθηκαν κοντά του, ώστε να διαπιστώσουν και επισήμως πως εκτέλεσε το κατόρθωμα όπως έπρεπε.

Το προηγούμενο ρεκόρ για το συγκεκριμένο κατόρθωμα ήταν 25 κάμψεις, ενώ εκτός από τους αρμόδιους των Ρεκόρ Γκίνες, την κατάρριψη του ρεκόρ παρακολούθησε μαζί με τους Βρετανούς κριτές ο δήμαρχος της πόλης που μένει ο Λεζούν και ένας προπονητής, ενώ δύο κάμερες συνεχώς μαγνητοσκοπούσαν.

Ύστερα από λίγες ημέρες, ο νέος ρέκορντμαν έλαβε και την επίσημη διαβεβαίωση ενώ ακολούθησε το επίσημο πιστοποιητικό από το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Το πάθος για τις κάμψεις και οι αποτυχημένες προσπάθειες

Όπως ανέφερε στο μέσο La Voix North, ο Έρικ έχει πάθος με τις κάμψεις από την παιδική του ηλικία, ενώ ένα ακόμα πάθος του ήταν οι κινηματογραφικές ταινίες με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Αν και το 2016 και το 2018 είχε προσπαθήσει και πάλι να καταρρίψει το ρεκόρ, χωρίς όμως επιτυχία, αυτή τη φορά, ο Έρικ το πέτυχε, αφού αφοσιώθηκε στις προπονήσεις για μήνες.

Tags:
viral βίντεο, βίντεο, άνδρας, ρεκόρ, Γαλλία, βιβλίο Γκίνες, ρεκόρ Γκίνες, Γκίνες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK