15:59 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 71
Βρείτε μας

Λύθηκε το μυστήριο με ψάρι που δάγκωνε λουόμενους σε παραλίες της Γαλλίας, με ορισμένους εξ αυτών να φτάνουν στο σημείο της αιμορραγίας.

Ειδικοί έλυσαν το μυστήριο με δαγκώματα ψαριού που προκαλούσαν ακόμη και αιμορραγία σε λουόμενους σε παραλίες της Γαλλίας, στη Μεσόγειο, έπειτα από αρκετές αναφορές για τέτοιες επιθέσεις.

Τα περιστατικά σημειώθηκαν στην Ωντ και στην Κυανή Ακτή όπου λουόμενοι δέχτηκαν μυστηριώδη δαγκώματα σε πόδια και πατούσες! Σύμφωνα με nicematin.com, τουλάχιστον τέσσερα άτομα αιμορράγησαν ενώ περπατούσαν στα ρηχά, κοντά στην ακτή!

Όπως διαπιστώθηκε τελικά από ειδικούς που επικαλέστηκε το France 3, πίσω από τις επιθέσεις βρισκόταν το λεγόμενο «γουρουνόψαρο».

Γνωστό κι ως βαλιστής, το γουρουνόψαρο διαθέτει πολύ δυνατά δόντια.

Όπως εξήγησε ο ειδικός στη βιοποικιλότητα, Pascal Romans, πρόκειται για ένα περίεργο ψάρι.

«Δεν φοβάται τον άνθρωπο: Εάν ενοχληθεί, επιτίθεται και εάν κυνηγάει, δοκιμάζει πάντα, ακόμη και τους ανθρώπους» δήλωσε.

Ο Romans, μιλώντας στο «La Voix du Nord», είπε ότι τι γουρουνόψαρο μπορεί να επιτίθεται σε ανθρώπους επειδή «το νερό είναι πιο ζεστό, ο μεταβολισμός του αυξάνεται και πρέπει να τρώει περισσότερο». Ο ειδικός πρόσθεσε ότι η επιθετικότητα αυτού του είδους θα μπορούσε να εξηγηθεί από την περίοδο αναπαραγωγής του.

Tags:
αίμα, λουόμενοι, ψάρι, μπάνιο, Γαλλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK