04:03 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Γάτος επιδεικνύει το ταλέντο του στο πιάνο προκειμένου να πείσει την ιδιοκτήτριά του πως θα έπρεπε να είναι η ώρα του γεύματος αν και δεν είναι.

Με την ιδιοκτήτριά του, την τραγουδίστρια Κέιτ Νιξ, να τον έχει βάλει σε δίαιτα, ο γάτος Γούινσλοου έχει μάθει να δίνει τα δικά του κονσέρτα, ώστε να τραβήξει την προσοχή, προσπαθώντας όμως όπως φαίνεται χωρίς πολύ ενθουσιασμό.

Με την πρόθεσή του να δείξει πως δεν συμφωνεί με την πιθανότητα να μείνει νηστικός, ο γάτος παίζει ένα μικρό πιάνο επίμονα, αν και μερικές φορές περιορίζεται μόνο στις φωνητικές του ικανότητες, τραγουδώντας a cappella. Η ιδιοκτήτρια της γάτας ανάρτησε στο διαδίκτυο μια από τις διαφωνίες που είχε με το τετράποδο φίλο της και κατά την οποία ενημερώνει το μικρό αιλουροειδές πως θα πρέπει να περιμένει, καθώς δεν είχε φτάσει ακόμα η ώρα του γεύματος.

​Τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα του Γουίνσλοου έχουν συγκεντρώσει αρκετές χιλιάδες προβολές στο διαδίκτυο, ενώ η Κέιτ Νιξ αποκάλυψε πως ο γάτος χρησιμοποιεί το μίνι πιάνο και για άλλους λόγους, εκτός από το να ζητά φαγητό.

Tags:
διαδίκτυο, viral βίντεο, βίντεο, φαγητό, πιάνο, γάτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK