23:07 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας μαθητής που πήρε έναν ανιχνευτή μετάλλων για τα 10α γενέθλιά του, βρήκε από την πρώτη μέρα χρήσης του, ένα σπαθί που πιστεύεται ότι είναι 300 ετών.

Ο 10χρονος Φιόνταν Χιους βρήκε κατά την πρώτη του εξόρμηση με ανιχνευτή μετάλλων βρήκε ένα θαμμένο σπαθί 300 ετών κοντά στο σπίτι του στα τέλη του προηγούμενου μήνα. 

Το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουλίου δοκίμασαν οικογενειακώς το νέο δώρο του μικρού. Ο ανιχνευτής του Φιόνταν έδωσε σήμα δύο φορές νωρίτερα εκείνο το απόγευμα αλλά ο πατέρας του παιδιού είπε ότι και τα δύο αντικείμενα αποδείχθηκαν φθηνά μπιχλιμπίδια. Το τρίτο σήμα, ωστόσο, οδήγησε τον μαθητή στην ανακάλυψη ενός σπαθιού που ήταν θαμμένο περίπου 30 εκατοστά κάτω από το έδαφος.

Ο πατέρας του, Πολ Χιους ήταν μαζί του εκείνη τη μέρα και περιέγραψε την ανακάλυψη του γιου του ως την «τύχη του πρωτάρη». Η οικογένεια δεν γνωρίζει ακόμη την ακριβή ηλικία του σπαθιού ή την προέλευσή του, αλλά ελπίζουν ότι ένα μουσείο θα ενδιαφερθεί για αυτό.

Αρκετοί ειδικοί σε παλαιά όπλα έχουν εξετάσει φωτογραφίες του αντικειμένου και οι περισσότεροι εκτιμούν ότι χρονολογείται από τον 18ο αιώνα

Tags:
αγόρι, Ηνωμένο Βασίλειο, viral, μέταλλο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK