20:32 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ομαδική προσπάθεια από τρία αξιαγάπητα σκυλιά, μπορεί να δώσει στην ανθρωπότητα ένα παράδειγμα για το πώς να ξεπερνάμε τα εμπόδιά μας.

Το παράδειγμα τριών σκύλων, οι οποίοι δουλεύουν ομαδικά ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους, και το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε, πρέπει να ακολουθήσουμε και εμείς, οι άνθρωποι, για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όποιο εμπόδιο παρουσιαστεί μπροστά μας.

Το βίντεο με το εν λόγω παράδειγμα, κοινοποιήθηκε στο Facebook από την επαγγελματία εκπαιδεύτρια σκύλων, Λίνε Φατλαντ Φρόισταντ και σε αυτό φαίνεται ο Χιούγκο, ένα σκυλάκι ράτσας κόργκι, να συνεργάζεται με τους «φίλους» του, ράτσας κόλεϊ, για να φτάσει σε φαγητό που βρίσκεται σε μια κουζίνα στη Νορβηγία.

Όπως σχολίασε στο βίντεο η Φρόισταντ «όταν πρόκειται για φαγητό, ο Χιούγκο ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό του!». Συμπλήρωσε λέγοντας πως το κόργκι λαμβάνει «καλή βοήθεια από τους αδελφούς του, Χένρι και Χάρλεϊ, που έχουν μακριά πόδια».

​Η εκπαιδεύτρια δήλωσε στο SWNS ότι μια μέρα μετά το δείπνο, παρατήρησε ότι «ο Χιούγκο πήδηξε στην πλάτη του Χένρι και του Χάρλεϊ για να φτάσει» το φαγητό. «Τη στιγμή που σηκώθηκε, επιτέθηκε στο φαγητό» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη Φρόισταντ, το βίντεο μεταδίδει «ένα πολύ καλό μήνυμα».

Όπως λέει η Φρόισταντ, «πρέπει όλοι να συνεργαστούμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Και τώρα, με τον κορονοϊό, νομίζω ότι αυτό το βίντεο είναι αυτό που χρειαζόμαστε».
Tags:
διαδίκτυο, Νορβηγία, viral βίντεο, βίντεο, φαγητό, σκυλιά, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK