09:45 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Κάτοικοι της πόλης Νατάλ στη Βραζιλία έγιναν μάρτυρες μιας μοναδικής θανάσιμης μάχης ανάμεσα σε ένα φίδι ανακόντα κι έναν αλιγάτορα.

Ένα ανακόντα μήκους δύο μέτρων κι ένας αλιγάτορας μπλέχτηκαν σε μια μονομαχία δίχως αύριο στην κωμόπολη της ανατολικής Βραζιλίας, σύμφωνα με το πόρταλ Marcos Santos.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το επικίνδυνο ερπετό έχει κουλουριαστεί γύρω από το αμφίβιο για να του σπάσει τα κόκαλα, να του προκαλέσει ασφυξία και να το καταβροχθίσει.

Οι ντόπιοι που έγιναν μάρτυρες στο αποτρόπαιο θέαμα δεν μπόρεσαν να παραμείνουν αμέτοχοι στο περιστατικό κι αποφάσισαν να επέμβουν.

Η μάχη διακόπηκε κι έτσι ο αλιγάτορας που έμοιαζε καταδικασμένος σώθηκε από τους χωρικούς. Και τα δύο ζώα στη συνέχεια αιχμαλωτίστηκαν κι αφέθηκαν ελεύθερα, μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter και πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε viral.

Από την πλευρά τους, οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την ανάμιξη των ανθρώπων σε μια φυσική διεργασία που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της τροφικής αλυσίδας.

Εσείς, τι πιστεύετε; Ήταν σωστή η απόφαση των ανθρώπων να εμπλακούν για να καθορίσουν την έκβαση της μάχης ανακόντα εναντίον αλιγάτορα;

Ή μήπως έπρεπε να αφήσουν τη φύση ν' αποφασίσει αυτή για την τύχη τους;

Tags:
ανακόντα, Βραζιλία, αλιγάτορας, φίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK