16:07 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Αυτή είναι η αηδιαστική στιγμή που ένας τεράστιος πύθωνας πέντε μέτρων ξερνάει μια κατσίκα.

Το άτυχο ζώο είχε χρησιμοποιηθεί από τους χωρικούς ως ζωντανό δόλωμα για να πιάσουν το τεράστιο φίδι που τρομοκρατούσε εδώ και καιρό χωριό στο Κεντά της Μαλαισίας.

Το φοβερό ερπετό δεν σταματούσε να καταβροχθίζει τα ζώα των χωρικών. Οι ντόπιοι φοβούνταν ότι ο πύθωνας ίσως ήταν ακόμη πεινασμένος και έκανε επίθεση και σε κάποιο από τα παιδιά του χωριού.

Έτσι στις 20 Αυγούστου οι χωρικοί αποφάσισαν να αγοράσουν μια κατσίκα από την αγορά και να τη δέσουν με σκοινί μπροστά από ένα σπίτι.

Το απόγευμα της ίδιας μέρα ο πύθωνας έκανε την εμφάνισή του και άρχισε να καταπίνει την κατσίκα.

Όταν το τρομερό φίδι κατάπιε την κατσίκα, οι άνθρωποι του χωριού εμφανίστηκαν να πιάσουν το φίδι και τραβώντας την κατσίκα από το πόδι, ανάγκασαν το ερπετό να την ξεράσει.

Όταν ο τρομερός πύθωνας των 5 μέτρων κατάπιε εντελώς την κατσίκα, οι άνθρωποι του χωριού βγήκαν για να πιάσουν το φίδι. Τράβηξαν την κατσίκα από το πόδι κι ανάγκασαν το φίδι να την ξεράσει
© Φωτογραφία : YouTube/Caters Clips
Όταν ο τρομερός πύθωνας των 5 μέτρων κατάπιε εντελώς την κατσίκα, οι άνθρωποι του χωριού βγήκαν για να πιάσουν το φίδι. Τράβηξαν την κατσίκα από το πόδι κι ανάγκασαν το φίδι να την ξεράσει

Αμέσως κάλεσαν τη δασική υπηρεσία της περιοχής, που συνέλαβε τον τεράστιο πύθωνα.

«Είμαστε ευγνώμονες που όλοι στο χωριό είναι καλά, αλλά συμβουλεύουμε τους ανθρώπους να είναι πολύ προσεχτικοί και να μας καλούν αμέσως. Δεν πρέπει να καταφεύγουν σε τέτοια τρικ για να πιάνουν πύθωνες. Ας το αφήσουν στους ειδικούς να χειρίζονται τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις» ανέφερε ο επικεφαλής της τοπικής υπηρεσίας Δασών και άγριας ζωής, Λεφτενάν Μοχάμαντ Φαιζόλ.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Μαλαισία, πύθωνας, κατσίκα, φίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK