21:50 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Φανταστείτε να κολυμπάτε ξέγνοιαστοι στη μέση του ωκεανού και ξαφνικά να βρίσκεστε δίπλα σε έναν επικίνδυνο καρχαρία και δίπλα σας να περνούν ξυστά σφαίρες από ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε μια ομάδα ακτοφύλακες στις ΗΠΑ, που αποφάσισαν να κάνουν μια βουτιά μεσοπέλαγα, εκμεταλλευόμενοι τη λιακάδα και την υπέροχη θάλασσα.

Το περιστατικό συνέβη δίπλα στο πλοίο της αμερικανικής ακτοφυλακής «Kimball» όταν ένας καρχαρίας αναδύθηκε δίπλα στο πλήρωμα που είχε βουτήξει στα νερά.

Από το κατάστρωμα του πλοίου της ακτοφυλακής ακούστηκαν φωνές για να ενημερώσουν τους κολυμβητές για την παρουσία του επικίνδυνου θαλάσσιου θηρευτή.

Ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί. Ήταν ο ακτοφύλακας Σάμουελ Κίντρον, που αποφάσισε να πυροβολήσει, προκειμένου να δώσει τον αναγκαίο χρόνο στους συντρόφους του να βγουν με ασφάλεια από το νερό.

Ευτυχώς, κανείς από τους ανθρώπους δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές της ακτοφυλακής των ΗΠΑ, ο καρχαρίας ήταν πιθανότατα ένας καρχαρίας μάκο, «κάτι που δεν πρέπει να παίρνει κανείς στ’ αστεία» σχολίασε το πλήρωμα του πλοίου «Kimball».

«Δεν πιστεύουμε ότι ο καρχαρίας τραυματίστηκε. Στόχος μας ήταν να τον κρατήσουμε μακριά από τους συναδέλφους μας, όχι να τον πληγώσουμε, εάν ήταν δυνατόν» ανέφεραν.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
πυροβολισμοί, ΗΠΑ, ακτοφυλακή, καρχαρίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK