22:36 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως και οι άνθρωποι, έτσι και τα δελφίνια καταλήγουν στο σεξ αφού πρώτα απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο.

Μια ομάδα ερευνητών κατέληξε σ’ αυτό το συμπέρασμα αφότου κατέγραψαν αρκετά δελφίνια να μοιράζονται ένα ψάρι στον Κόλπο του Μεξικού, πριν ξεκινήσουν την ιεροτελεστία του ζευγαρώματος.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Marine Mammal Science και είναι τεράστια επιστημονικής σημασίας, μιας και τα συγκεκριμένα θηλαστικά περνούν το 80% της ζωής τους στα βάθη των ωκεανών, κάνοντας την παρατήρηση τους πολύ δύσκολη.

Για 6 χρόνια οι επιστήμονες της περιβαλλοντικής ομάδας Whales of Geurrero μελέτησαν τις ζωές στενόρρυγχων δελφινιών σε κόλπο κοντά στο Ακαπούλκο.

Παρά το γεγονός ότι αυτά τα δελφίνια περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σε βάθη έως και 50 μέτρα, τον περασμένο Ιανουάριο ένα από τα drone της ομάδας κατάφερε να τα καταγράψει στην επιφάνεια.

Στο σπάνιο βίντεο, 2 στενόρρυγχα δελφίνια, ο Φούτζι και ο Μόμπι, φαίνονται να μοιράζονται ένα ψάρι με δύο άλλα δελφίνια, την Μπλου και την Πίκλς, με τα δύο αρσενικά να καταλήγουν να κάνουν σεξ με τη Φούτζι, που πιθανολογείται πως είναι θηλυκό.

«Είναι πολύ συνηθισμένο για τα δελφίνια. Κατά την αναζήτηση για τροφή, κοινωνικοποιούνται πολύ και ένας τρόπος κοινωνικοποίησης είναι μέσω του σεξ» αναφέρει στην Daily Mail ο Τζέρεμι Κίσζκα, καθηγητής βιολογίας στο πανεπιστήμιο Florida International University.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον επιστήμονα, συχνά οι συγκρούσεις μεταξύ αυτών των θαλάσσιων θηλαστικών λύνονται μέσω του σεξ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα στενόρρυγχα δελφίνια ζουν στα ζεστά νερά του Ινδικού, του Ατλαντικού και του Ειρηνικού Ωκεανού, όπου τρέφονται με ψάρια, καλαμάρια και χταπόδια, μεταξύ άλλων αλιευμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Μεξικό, σεξ, δελφίνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK