14:52 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Κάτοικοι της περιοχής Μέρι στο Τουρκμενιστάν συνελήφθησαν για παραβίαση της νομοθεσίας για τις προστατευτικές μάσκες, αλλά δεν μπορούσαν να πληρώσουν το πρόστιμο κι έτσι η αστυνομία τους έστειλε να μαζέψουν βαμβάκι στα χωράφια.

Όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Azatlyk», περίπου 30 άνθρωποι από την πόλη Μπαγιάρμαλι στάλθηκαν στα χωράφια. Καθένας έπρεπε να μαζέψει 20 κιλά βαμβάκι.

Μάλιστα, τους αφαιρέθηκαν τα διαβατήρια, τα οποία θα τους επιστραφούν στο τέλος της ημέρας, εάν ολοκληρώσουν την αγροτική τους ποινή. Διαφορετικά, θα πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά και την επόμενη ημέρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αστυνομία πραγματοποιεί εφόδους σε λεωφορεία, με τους παραβάτες που δεν φορούν μάσκα να οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα. Το πρόστιμο ανέρχεται στα 60 μανάτ ή περίπου 17 ευρώ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στο Τουρκμενιστάν δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού, με τη χώρα να έχει θεσπίσει κανόνες για τη χρήση προστατευτικής μάσκας και τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Tags:
μάσκα, Τουρκμενιστάν, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK