22:27 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μπορεί ο Ελγουντ να μην φαίνεται και πολύ σκληρός φύλακας, αλλά η αξιολάτρευτη φάτσα του αναγκάζει τους πάντες να του δώσουν σημασία στο πέρασμά του.

Eνώ οι περισσότεροι φρουροί ασφαλείας φαίνονται αρκετά σκληροί, το Νοσοκομείο Epworth στο Ρίτσμοντ της Αυστραλίας πρόσφατα «προσέλαβε» έναν ξεχωριστό φρουρό, τον Έλγουντ. Είναι γάτα, είναι αξιαγάπητος και είναι εκεί για να διατηρεί την τάξη και να λαμβάνει αγάπη από το προσωπικό του νοσοκομείου και τους ασθενείς.

Ένα μέλος του προσωπικού, η Σαντέλ Τρόλιπ γνώρισε για πρώτη φορά τον Ελ, πριν από περίπου έναν χρόνο και φορούσε ένα καρτελάκι που ήταν αρκετά επίσημο και έμοιαζε πολύ με εκείνο που φορούσε το προσωπικό του νοσοκομείου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Bartulovic (@sci_fi_gal) στις

Αν και δεν είναι σαφές ποιος έκανε την καρτέλα, φέρει το όνομά του, τον τίτλο της δουλειάς του και ο Έλγουντ το φοράει ενώ εξερευνά περήφανα τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου!

Αρχικά, το προσωπικό του νοσοκομείου υπέθεσε ότι ο Έλγουντ ήταν αδέσποτος, αλλά πρόσφατα ανακάλυψαν ότι ζει ακριβώς απέναντι από το νοσοκομείο. 

«Είναι υπέροχος και φιλικός, αλλά όχι υπερβολικά στοργικός. Εξάλλου, είναι στην ομάδα ασφαλείας, πρέπει να βεβαιωθεί ότι όλα πηγαίνουν ρολόι» δήλωσε η Σαντέλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Bartulovic (@sci_fi_gal) στις

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Έλγουντ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη του προσωπικού στο νοσοκομείο. 

«Είναι το μόνο για το οποίο μιλάμε. Ακόμα και οι τακτικοί ασθενείς τον γνωρίζουν τώρα με το όνομά του» συνεχίζει. 

Και ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο αξιολάτρευτο φύλακα;

Tags:
νοσοκομείο, Αυστραλία, γάτα, viral
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK