10:22 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Εάν έχετε βαρεθεί την πολύβουη μεγαλούπολη, αυτή είναι η δουλειά για εσάς. Η υπηρεσία διαχείρισης του Μεγάλου Κοραλλιογενή Υφάλου έβαλε αγγελία για την πρόσληψη κάποιου να προσέχει το τροπικό νησί Λόου Άιλ, που βρίσκεται 15 χλμ. από την πόλη του Πορτ Ντάγκλας.

Ρόλος σας θα είναι η προστασία του τροπικού νησιού και η διατήρηση των αξιών και της κληρονομιάς του, ανέφερε ο Μαρκ Ριντ, αναπληρωτής διευθυντής της υπηρεσίας διαχείρισης του εθνικού πάρκου του Μεγάλου Κοραλλιογενή Υφάλου.

«Οι φροντιστές ζουν σε έναν παράδεισο τροπικών νησιών στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, αλλά η διατήρησή τους απαιτεί σκληρή δουλειά, ενώ η ζωή σε απομακρυσμένα μέρη συνεπάγεται ελάχιστη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος και πόσιμου νερού. Κάτι που δεν είναι για τον οποιοδήποτε» εξήγησε ο Ριντ.

Όσοι τολμήσουν να αποδεχτούν την πρόκληση, θα εμπλέκονται σε κάθε είδους εργασίες.

Σ’ αυτές συγκαταλέγεται και η διατήρηση των κτιριακών δομών σε καλή κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων και των ηλιακών συλλεκτών ηλεκτρικής ενέργειας και του συστήματος βιολογικού καθαρισμού υδάτων.

Επίσης θα πρέπει να συνεργάζονται με τους τουρ οπερέιτορ, να καθαρίζουν μπάνια, να ξεχορταριάζουν, αλλά και να καταμετρούν τους πληθυσμούς των άγριων πουλιών.

Οι φροντιστές θα ζουν στο νησί και θα δουλεύουν πλήρες ωράριο. Η αγγελία λήγει στις 25 Σεπτέμβρη 2020.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

View this post on Instagram

The perfect winter’s day in Port Douglas today 😍 A top of 25°C and beautiful blue skies. Things are looking up... the restaurants are back, the pubs are filling schooners with a smile, the boats are sailing again and the borders are re-opening on 10 July!! We can’t wait to share our slice of paradise with you! 🏝💙🤗 : : : 📸 @riancope 🙏 : #portdouglas #openforbusiness #holidayherethisyear #isolatehere #paradise #beachlife #palmtreesandsunshine #portdouglasgetaways #supportaustralia #destinationearth #sunrise_and_sunsets #ig_australia #amazingviews #queenslandcaptures #tropicalnorthqueensland #discoverqueensland #beautifuldestination #wow #seeaustralia #holidayhome #thisisqueensland #portdouglasdaintree #lifeinthetropics #familyholidays #familytrip #gothere #australia #exploreaustralia #exploretnq #tnq

A post shared by Port Douglas Getaways (@portdouglasgetaways) on

Tags:
Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος, Αυστραλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK