08:41 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 80
Βρείτε μας

H σκυλίτσα Κάια βρέθηκε παρατημένη να είναι έγκυος σε ένα σοκάκι. Τη μάζεψε από τον δρόμο η φίλη του Τζος κι εκείνος την πήρε να ζήσει μαζί του στο σπίτι του.

«Βρέθηκα στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή. Για κάποιο λόγο, σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να πάρουμε σπίτι την έγκυο σκυλίτσα» λέει ο Τζος.

«Τη μέρα που την πήρα μαζί μου ήταν τόσο χαρούμενη» ανέφερε ο τρυφερός σκυλο-μπαμπάς.

Ο Τζος έβαλε την Κάια να κοιμάται σε μια πισίνα και κάθε μέρα έμοιαζε λες και θα γεννούσε, όπως αναφέρει ο ιστότοπος The Dodo.

«Το στομάχι της άρχισε να βγάζει αστείους θορύβους και ακριβώς επτά μέρες μετά, η σκύλα άρχισε να γεννά» λέει ο Τζος.

Τελικά, η έγκυος σκυλίτσα πιτ μπουλ έφερε στον κόσμο έξι κουταβάκια κι έμεινε στο πλευρό τους αδιάκοπα για βδομάδες, χωρίς ν’ αφήνει ποτέ την πισίνα.

Έτσι, όλο αυτό το διάστημα, ο Τζος χρειαζόταν να της φέρνει εκεί τροφή και νερό. Η σκυλίτσα άρχισε να κινείται λίγο μόνο όταν τα σκυλάκια άνοιξαν τα μάτια τους.

«Καθώς τα κουτάβια μεγάλωναν, την κυνηγούσαν και την έπαιρναν από πίσω συνεχώς. Απλά δεν την άφηναν ποτέ μόνη» λέει ο ευτυχισμένος σκυλο-παππούς Τζος.

Τώρα που όλα τα κουταβάκια της Κάια δόθηκαν για υιοθεσία, ο Τζος ψάχνει για ένα καινούριο σπίτι για την σκυλίτσα του.

Η Κάια, ενώ τα πηγαίνει τέλεια με τους ανθρώπους, δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και πολύ καλά με τα άλλα σκυλιά, οπότε χρειάζεται να βρει ένα καινούριο σπίτι. Τότε ο καλόκαρδος Τζος θα μπορέσει να γίνει ανάδοχος και σε άλλα αδέσποτα και θα τα σώσει κι αυτά από τους δρόμους, όπως έκανε μ΄αυτή την υπέροχη σκυλίτσα.

Ας τον βοηθήσουμε και εμείς όπως μπορούμε!

Δείτε το βίντεο:

Tags:
πιτ μπουλ, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK