19:15 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η λυκοσκυλίτσα Τζόρτζια έφερε τα κουταβάκια της πρόωρα στον κόσμο και δεν κατάφεραν να επιζήσουν. Η σκύλα ήταν συντετριμμένη από την απώλεια των παιδιών της και τα αναζητούσε παντού.

Στο καταφύγιο ζώων στο Φοίνιξ των ΗΠΑ όπου γέννησε υπήρχαν και κάποια ζωάκια που είχαν χάσει τη μαμά τους.

Έτσι οι υπεύθυνοι της φιλοζωικής οργάνωσης αποφάσισαν να βάλουν τα ορφανά μικρά με τη σκυλίτσα. Μόνο που αυτά ήταν γατάκια.

«Ο καλύτερος τρόπος να την περιγράψω ήταν ότι είχε τρελαθεί. Ήταν πολύ λυπημένη, έψαχνε παντού για τα σκυλάκια της. Ξέσκισε το στρώμα που κοιμόταν, προσπαθώντας να βρει τα κουτάβια» είπε στο ABC 15 η Ανίτα Όσα, υπάλληλος του καταφυγίου ζώων Sunshine Dog Rescue που είχε βρει την Τζόρτζια έγκυο στο δρόμο.

Για να καταφέρουν να ηρεμήσουν το θηλυκό λυκόσκυλο, τα στελέχη του καταφυγίου άρχισαν να αναζητούν για κάποιο μωρό ή μικρό σε ηλικία ζώο που να είχε ανάγκη από μητέρα.

Όταν βρήκαν τα τρία ορφανά γατάκια, δεν ήταν καθόλου σίγουροι ότι η σκύλα θα τα δεχόταν.

«Πρώτα πήρα ένα από αυτά και την άφησα να το μυρίσει. Έμοιασε να το αποδέχεται. Στη συνέχεια πήρα και τα άλλα. Ήταν φοβερό να βλέπεις πως ηρέμησε αμέσως» διηγείται η Όσα.

Πλέον, η λυκοσκυλίτσα αφήνει τα γατάκια να τη θηλάζουν, ακόμη κι αν και το σώμα της παράγει πολύ λίγο γάλα.

«Τα γατάκια δεν έχουν ιδέα ότι η Τζόρτζια είναι σκύλα», αλλά έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή σχέση, λέει η υπάλληλος του καταφυγίου ζώων.

«Τη θηλάζουν, τα καθαρίζει και ο δεσμός τους είναι πολύ δυνατός. Είναι στ’ αλήθεια πολύ εντυπωσιακό. Προστατεύει αυτά τα γατάκια, λες και είναι τα παιδιά της».

Δείτε τα βίντεο:

Tags:
γάτα, λυκόσκυλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK