19:21 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Όταν ο 10χρονος Μπράντι έμαθε ότι οι αστυνομικοί σκύλοι δεν δικαιούνται αυτομάτως αλεξίσφαιρα γιλέκα, ήξερε ότι κάτι πρέπει να κάνει.

«Βλέπαμε ένα τηλεοπτικό σόου μαζί και ούτε καν πρόσεξα ότι οι σκύλοι K-9 δεν φορούσαν αλεξίσφαιρο» ανέφερε στο CNN η μητέρα του Μπράντι, Λέα.

«Εξεπλάγην που ένα παιδί μόλις 8 ετών θα μπορούσε να αναγνωρίσει ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα εδώ και πως θα μπορούσε να βρει μια λύση για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Με έκανε πολύ περήφανη να τον βλέπω να τα καταφέρνει» συνέχισε η Λέα Τόρναμπεν.

Ο Μπράντι ξεκίνησε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, το Brady's K9 Fund, που συγκεντρώνει χρήματα για να παρέχει αλεξίσφαιρα γιλέκα για αστυνομικά και στρατιωτικά σκυλιά.

Μέχρι σήμερα, ο Μπράντι από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έχει δωρίσει γιλέκα σε 257 σκυλιά κι έχει συγκεντρώσει πάνω από 315 χιλ. δολάρια(περίπου 266 χιλ. ευρώ).

Πολλά σκυλιά φωτογραφήθηκαν δίπλα στον Μπράντι, όταν έλαβαν το αλεξίσφαιρο γιλέκο τους, αλλά ένα είναι το αγαπημένο του.

«Ο Μπένι είναι ο αγαπημένος μου γιατί ο φροντιστής του ήταν τόσο ευγνώμων που άρχισε να κλαίει» είπε ο μικρός, τονίζοντας ότι πλέον έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι με τον συνοδό του αστυνομικού σκύλου.

Ο Μπράντι ελπίζει ότι θα μπορέσει να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα σκυλιά με την μη κερδοσκοπική οργάνωσή του.

«Μ’ αρέσει να βλέπω το χαμόγελο στα πρόσωπα των φροντιστών τους» είπε ο μικρός.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
ΗΠΑ, αστυνομικός σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK