03:13 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Δαιμόνιος influencer παραδίδει μαθήματα επιθετικού μάρκετιγκ μέσω του διαδικτύου, πουλώντας καρπούζια στην Κωνσταντινούπολη από μια Λαμποργκίνι.

Παράδειγμα προς πολλούς επίδοξους influencer έδωσε με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο ένας άνδρας στην Τουρκια, ο οποίος αν συνεχίσει με τέτοιες ιδέες, θα μπορούμε να μιλάμε για ένα ανερχόμενο αστέρι του διαδικτύου.

Ο Σεγέντ Γιασάρ Ταβακολιάν, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των περαστικών και των κατοίκων της περιοχής Μπεγιόγλου στην Κωνσταντινούπολη αλλά και χιλιάδων άλλων ακολούθων του στο διαδίκτυο, αφού είχε την ιδέα να πουλήσει καρπούζια όχι από ένα συνηθισμένο τρίκυκλο ή από ένα φορρτηγάκι, αλλά από μια Λαμποργκίνι Aventador.

Με τα καρπούζια να αποτελούν και αυτά μια πολύ καλή επιλογή προϊόντος, αφού όλοι στη ζέστη της Κωνσταντινούπολης θα ήθελαν να προμηθευτούν ένα δροσερό φρούτο, ο Ταβακολιάν πωλούσε το προϊόν του για 5 τουρκικές λίρες το κιλό, δηλαδή περίπου 60 σεντς του ευρώ. Από την άλλη βέβαια, το αμάξι από το οποίο πουλούσε την πραμάτειά του, η Λαμποργκίνι, εκτιμάται πως κοστίζει περίπου 672.000 δολάρια.

​Φωτογραφίες και βίντεο του Ταβακολιάν δεν άργησαν να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στις τουρκικές πλατφόρμες, ενώ οι αναρτήσεις άρχιζαν να κοινοποιούνται και να δέχονται χιλιάδες likes.

Οι αστυνομικές αρχές ωστόσο, δεν φάνηκαν να συμμερίζονται το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ταβακολιάν, αφού του απαγόρευσαν την οδήγηση για 15 ημέρες και του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 1.228 τουρκικών λιρών, (156 ευρώ), για «χρήση οχήματος διαφορετική από αυτή που αναγράφεται στην άδεια».

Ο Ταβακολιάν πάντως δεν φάνηκε να πτοείται, αφού χαρακτήρισε την ιδέα του ως «καυτά νέα στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης».

Tags:
viral βίντεο, βίντεο, ίντερνετ, διαδίκτυο, Λαμποργκίνι, καρπούζι, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK