21:39 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Μια βοηθός σερίφη στις ΗΠΑ άφησε για λίγο ανοιχτή την πόρτα στο περιπολικό. Όταν επέστρεψε βρήκε στη θέση του οδηγού μια κατσίκα να μασουλάει λαίμαργα υπηρεσιακά έγγραφα που βρήκε στο αστυνομικό όχημα.

Η αστυνομικός της κομητείας Ντάγκλας στη Τζόρτζια θα έκανε μόλις 2 λεπτά να επιδώσει κάποια χαρτιά στο σπίτι. Έτσι άφησε την πόρτα του αστυνομικού αυτοκινήτου ανοιχτή. Αυτά τα 2 λεπτά ήταν αρκετά για την κατσίκα να μπουκάρει.

Η επιστροφή της αστυνομικού καθόλου δεν πτόησε την κατσικούλα, που είχε αράξει αναπαυτικά στο κάθισμα και καταβρόχθιζε με βουλιμία αστυνομικά έγγραφα, που βρήκε στο περιπολικό.

«Έλα έβγα έξω» ακούγεται να λέει η αστυνομικός. Αλλά η κατσίκα ανένδοτη. Ήταν μόνο μετά από μερικά λεπτά που κατάφερε να την κυνηγήσει.

Όχι βέβαια χωρίς απώλειες, καθώς η κατσικούλα εκνευρισμένη της έριξε ένα κουτουλίδι, σωριάζοντας την αστυνομικό στο γρασίδι.

Όλη αυτή την ώρα, ένας σκυλάκος από τη γειτονιά γάβγιζε για να υπερασπιστεί την τετράποδη φιλενάδα του απέναντι στην απαράδεκτη αστυνομική βία.

Ευτυχώς, η αστυνομικός δεν τραυματίστηκε από την επίθεση της κατσίκας, όπως ανέφερε στην ανάρτησή του το γραφείου του σερίφη της κομητείας της Τζόρτζια.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
περιπολικό, κατσίκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK