18:53 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας νεαρός άνδρας του οποίου ο πατέρας τού έδινε ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε χρόνο για τα γενέθλιά του, θέλει να πουλήσει τα 28 μπουκάλια του για να αγοράσει ένα σπίτι, καθώς η τιμή της παρτίδας έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Ένας νεαρός από τη Βρετανία, γεννημένος το 1992, λάμβανε σε κάθε γενέθλια του από τον πατέρα του το ίδιο δώρο: ένα μπουκάλι ουίσκι

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο πατέρας του ξόδεψε περισσότερα από 5.000 ευρώ για να του αγοράσει συνολικά 28 μπουκάλια, του ουίσκι Macallan single malt 18 ετών όπως αναφέρει το BBC με μόνη οδηγία να μην τα ανοίξει σε καμία περίπτωση.

Τώρα, η αξία της συλλογής είναι πάνω από 44.000 ευρώ και ο 28χρονος θέλει να πουλήσει την πανάκριβη συλλογή από ουίσκι για να πάρει ένα σπίτι. Ωστόσο, στην αρχή, φαίνεται ότι δεν έχει εκτιμήσει αυτό το δώρο: «Κάθε χρόνο έπαιρνα ένα μπουκάλι για τα γενέθλιά μου. Νόμιζα ότι ήταν ένα αρκετά πρωτότυπο δώρο, γιατί ήμουν πολύ νέος για να αρχίσω να πίνω» είπε στο BBC.

Έτσι ενώ στην αρχή γκρίνιαζε για την εμμονή του πατέρα του να του παίρνει το ίδιο δώρο κάθε χρόνο, τώρα μπορεί από το πουθενά να αγοράσει ακόμα και σπίτι!

Tags:
γενέθλια, ουίσκι, viral
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK