11:15 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 04
Βρείτε μας

Καθώς έτρωγε ένα κρουασάν συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι επειδή είχε τη μάσκα του στο πηγούνι του.

Το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου, ο Νταβίντ Αμπρουάζ αγόρασε ένα κρουασάν με σοκολάτα και το έφαγε στον δρόμο προς το γραφείο του, σύμφωνα με το Ouest-France. Για να το κάνει αυτό, κατέβασε τη μάσκα στο πηγούνι του, αν και η μάσκα είναι υποχρεωτική παντού στη γαλλική πρωτεύουσα ως μέτρο για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όταν πλησίασε τον κάδο απορριμμάτων για να πετάξει ένα χαρτί, ο άνδρας είδε έναν αστυνομικό να τον πλησιάζει ζητώντας την ταυτότητά του.

«Ελέγχει τα χαρτιά μου και μου λέει ότι θα έπρεπε να είχα επιλέξει άλλη στιγμή για να φάω το κρουασάν μου και ότι αυτό δεν το κάνουμε στον δρόμο. Με ενοχλεί [...] Η κατάσταση με έκανε να θυμώσω και του είπα τρεις φορές ότι είναι τρελός».

Η αστυνομία του είπε ότι θα κληθεί στο δικαστήριο σύντομα. Μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο 135 ευρώ επειδή δεν φορούσε μάσκα, συν άλλα 68 ευρώ λόγω της αντίδρασής του κατά του αστυνομικού.

Tags:
κρουασάν, μάσκα, Γαλλία, viral
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK