17:45 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα από τα πράγματα που εξέπληξε περισσότερο τα μέλη των ειδικών δυνάμεων που εξουδετέρωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν το 2011 ήταν η μεγάλη του συλλογή με ταινίες πορνό.

Σύμφωνα με το καινούριο ντοκιμαντέρ του καναλιού National Geographic, «Bin Laden's Hard Drive» (Ο σκληρός δίσκος του Μπιν Λάντεν), ο ιδρυτής της Αλ Κάιντα έστελνε κωδικοποιημένα μηνύματα στους τρομοκράτες του, μέσω βίντεο πορνό.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ, ο οργανωτής της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους των ΗΠΑ δεν εμπιστευόταν τα email και φοβόταν ότι οι διαταγές του θα αποκαλύπτονταν.

Γι’ αυτό, όπως σημειώνουν οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έστελνε μηνύματα στα τσιράκια του με αγγελιοφόρους.

Αυτοί, αντί να τα μεταφέρουν σε γραπτή μορφή, τα είχαν κρυμμένα σε ταινίες πορνό, γεγονός που έχετε σε σύγκρουση με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του υπ’ αριθμόν 1 τρομοκράτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως παραδέχεται το ίδιο το ντοκιμαντέρ, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν μοιραζόταν το σπίτι όπου συνελήφθη μαζί με τουλάχιστον 22 άλλα άτομα και η συλλογή πορνό θα μπορούσε να είναι οποιουδήποτε.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον ειδικό της CIA, Ρέιντ Μέλοϊ, που μιλά στο ντοκιμαντέρ, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν θα πρέπει να θεωρείται ως ένας ισλαμιστής φονταμενταλιστής σε βαθμό που να αγνοούσε τις βιολογικές του ανάγκες.

Ο Μέλοϊ πιστεύει ότι ο νούμερο ένα τρομοκράτης, εξάλλου, ήταν άνθρωπος και, παρά την αποκήρυξή του στις αμαρτίες της Δύσης, θα μπορούσε και ο ίδιος να πέσει σ’ αυτές.

Έτσι, βάσει του σκεπτικού του, η συλλογή πορνό θα μπορούσε να μην έχει άλλο σκοπό πέραν της ψυχαγωγίας του υπερ-τρομοκράτη, πόσο μάλλον συνωμοτικές, τρομοκρατικές σκοπιμότητες.

Να σημειώσουμε ότι το ντοκιμαντέρ του National Geographic «Bin Laden's Hard Drive» (Ο σκληρός δίσκος του Μπιν Λάντεν) θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτέμβρη.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
πορνό, Οσάμα Μπιν Λάντεν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK