09:20 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Αποχαρακτηρισμένα απόρρητα έγγραφα του FBI μιλούν για εξωγήινους γίγαντες, ιπτάμενους δίσκους και πολυδιαστασιακά όντα και προειδοποιούν για σοβαρή κατάσταση που θα μπορούσε να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή με UFO που είναι σε θέση να καταστρέψουν κάθε γήινο αεροσκάφος.

Τα απόρρητα έγγραφα του FBI, που έχουν ανεβεί στην ιντερνετική βάση της υπηρεσίας, αναφέρονται σε έκθεση 70 σελίδων από κάποιον ανώνυμο ειδικό επιστήμονα και μιλούν για όντα πολλαπλών διαστάσεων.

Σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ Daily Star, τα συγκεκριμένα αρχεία -που οι ουφολόγοι αποκαλούν «Υπόμνημα 6751» (Memorandum 6751)- αποκαλύπτουν επαφές με εξωγήινους ήδη από το 1947, αναφέροντας εξωγήινους ιπτάμενους δίσκους που ρίχνουν αστραπές κι άλλα εξωγήινα όπλα.

«Ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή εξαιτίας των ιπτάμενων δίσκων. Εάν ένας από αυτούς [τους ιπτάμενους δίσκους] δεχτούν επίθεση, το αεροπλάνο που τους επιτέθηκε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξαϋλωθεί» λέει η αναφορά, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη κατάσταση θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμια κατάσταση πανικού και δυσπιστίας.

Ο άγνωστος καθηγητής που έγραψε την αναφορά περιγράφει τα UFO και τον τρόπο που λειτουργούν.

«Κάποιοι από τους ιπτάμενους δίσκους μεταφέρουν πλήρωμα, ενώ άλλοι κατευθύνονται από απόσταση».

Σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, η αποστολή των εξωγήινων είναι ειρηνική, αλλά έχουν αρκετή ισχύ για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε γήινα όπλα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την αναφορά του FBI, οι «επισκέπτες» είναι «παρόμοιοι με τους ανθρώπους, αλλά πολύ μεγαλύτεροι σε μέγεθος».

Ταξιδεύουν σε ιπτάμενους δίσκους που έχουν «μια μορφή ακτινοβόλας ενέργειας ή κεραυνού, που θα μπορούσε να εξαϋλώσει οποιοδήποτε γήινο σκάφος που τυχόν επιτεθεί».

Δείτε το βίντεο:

Tags:
εξωγήινο σκάφος, εξωγήινη ζωή, εξωγήινοι, UFO
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK