08:09 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας τουρίστας πανικοβάλλεται με έναν τεράστιο φαλαινοκαρχαρία που σχεδόν πήγε να τον καταπιεί.

Ο Ικμπάλ Νουρκαρίμ είχε πάει για βουτιές με μάσκα στην ανατολική Βόρνεο, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού, όταν μαζί με την παρέα του αποφάσισαν να δουν από κοντά ένα κοπάδι φαλαινοκαρχαρίες.

Η εκδρομή τους συμπεριλάμβανε και το τάισμα των επιβλητικών ζώων. Ο Ικμπάλ βούτηξε στο νερό για να βγάλει μερικές σέλφι με τα τεράστια ψάρια.

Όταν όμως ο φαλαινοκαρχαρίας άνοιξε το τεράστιο στόμα του για να φάει τα ψάρια που του πέταγαν από τη βάρκα, ο νεαρός άντρας τρομοκρατήθηκε πως θα τον καταπιεί κι αυτόν.

«Οι φαλαινοκαρχαρίες ήταν πολύ καλοί, αλλά εγώ δεν βρήκα το θάρρος να βουτήξω. Παρά το γεγονός ότι μοιάζουν άκακοι και δεν επιτίθενται σε ανθρώπους, δεν θα ήθελα να ριψοκινδυνεύσω. Αυτό που έγινε με τον φίλο μου δικαιολογεί την απόφασή μου» λέει ένας από τους φίλους του Ικμπάλ, ο Εντίχο.

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι οι φαλαινοκαρχαρίες, παρά το τεράστιο μέγεθός τους, είναι εντελώς ακίνδυνοι για τους ανθρώπους, μιας και πρόκειται για εντελώς πράα και άκακα ψάρια, που τρέφονται μόνο με πλαγκτόν, μικρά ψάρια και μαλάκια.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Βόρνεο, φαλαινοκαρχαρίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK