18:10 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας 18χρονος από την Ταϊλάνδη ένιωσε καλά επάνω του έναν από τους χειρότερους εφιάλτες των αντρών. Ο νεαρός κατέβασε τα παντελόνια του κι έκατσε στη λεκάνη να δει βιντεάκια στο κινητό του. Ξαφνικά ένιωσε έναν οξύ πόνο χαμηλά! Ήταν ένας πύθωνας που φαίνεται πως πεινούσε πολύ.

Το ανατριχιαστικό συμβάν έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης Μπανγκόκ. Ο Σιραφόπ Μασουκαράτ είχε απορροφηθεί εντελώς στο κινητό του. Ένας τρελός πόνος κυρίεψε τον ανδρισμό του. Ήταν οι τρομεροί κυνόδοντες ενός πύθωνα, που βγήκε από την τουαλέτα.

«Κοίταξα κάτω και είδα ένα φίδι να μ’ έχει δαγκώσει και να κρέμεται στη λεκάνη» ανέφερε στο Viral Press o άτυχος 18χρονος.

Ο νεαρός άντρας, σφαδάζοντας από τον πόνο» σηκώθηκε και είδε με τρόμο το φίδι που κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια του.

Έκλεισε σφιχτά το καπάκι και ο πύθωνας τον άφησε. Μόλις επιτέλους ελευθερώθηκε από το πεινασμένο ερπετό, ο έφηβος πήρε δρόμο, αφήνοντας αρκετές κηλίδες αίμα παντού στην τουαλέτα.

Ο πύθωνας ηττημένος και νηστικός έμεινε απογοητευμένος που του πήραν την μπουκιά από το στόμα να κουλουριάζεται στον πάτο της λεκάνης.

Ευτυχώς για τον Σιραφόπ, τον δάγκωσε πύθωνας που είναι φίδι χωρίς δηλητήριο. Έτσι οι γιατροί κατάφεραν να τον περιθάλψουν και να απολυμάνουν την πληγή.

Ωστόσο, ο νεαρός άντρας θα πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως και να λειτουργεί ξανά κανονικά.

Όσο για τον λαίμαργο πύθωνα, αυτός πιάστηκε από ειδικούς κυνηγούς φιδιών κι αφού εξακριβώθηκε η καλή κατάσταση της υγείας του απελευθερώθηκε ξανά στη φύση, μακριά από κατοικημένη περιοχή, τουαλέτες κι… άντρες!

Δείτε το βίντεο:

Tags:
τουαλέτα, φίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK