19:50 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Νέο πάρτι στο Twitter για τις τεράστιες μάσκες που μοιράστηκαν στους μαθητές την πρώτη μέρα στο σχολείο. Τα καλύτερα το #μάσκες_αλεξίπτωτα.

Κακός χαμός επικρατεί στο Twitter με το hashtag «μάσκες_αλεξίπτωτα». Οι φωτογραφίες με τους μικρούς μαθητές να φορούν σαν... full face τις τεράστιες μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εξηγήσεις δόθηκαν, αλλά δεν ικανοποίησαν. Όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν χθες σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας:

«Οι διαστάσεις είναι σύμφωνες με τις αντίστοιχες διεθνείς προδιαγραφές. Πλην όμως, αφορούσαν στο μέγεθος του υφάσματος πριν από τη συρραφή του και όχι το τελικό μέγεθος των δύο τύπων μασκών. Η διατύπωση της συγκεκριμένης διάκρισης μεταξύ αρχικής και τελικής διάστασης δεν ήταν σαφής, με αποτέλεσμα αριθμός από τις μάσκες που διανεμήθηκαν να έχει μέγεθος μεγαλύτερο του ενδεδειγμένου».
Τεράστιες μάσκες για μαθητές
© Φωτογραφία : twitter.com/GigVera
Τεράστιες μάσκες για μαθητές

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ένας μαθητής δεν φοράει μάσκα, θα λαμβάνει απουσία καθώς δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην τάξη.

Το Twitter για δεύτερη μέρα σχολιάζει τον σάλο που προκλήθηκε. Μερικά από τα καλύτερα των χρηστών:

Tags:
σχολεία, μάσκα, μάσκες, Twitter
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK