02:36 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο περιβόητος ερευνητής του ανεξήγητου, Σκοτ Γουόρινγκ, που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ξεσκεπάσει τις εξωγήινες συνωμοσίες στον πλανήτη Γη, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μια υποβρύχια τριγωνική «πυραμίδα» στην παγωμένη Γροιλανδία.

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δορυφορικών φωτογραφιών Google Earth, ο Γουόρινγκ αναφέρει ότι ανακάλυψε κάτι που μοιάζει με τριγωνικό σχηματισμό μεγάλων διαστάσεων, δίπλα σε ένα παγόβουνο.

Σύμφωνα με τον λάτρη των θεωριών συνωμοσίας, η τριγωνική πυραμίδα που φαίνεται να βρίσκεται μερικώς βυθισμένη κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας πρόκειται για εξωγήινο σκάφος.

Όπως ισχυρίζεται ο Γουόρινγκ, το UFO είναι κολοσσιαίο, με τις διαστάσεις του να φτάνουν τα 68 μέτρα από τη μια άκρη στην άλλη έπειτα από μετρήσεις με τη βοήθεια εργαλείων του Google Earth.

Ο ουφολόγος αναφέρει ότι εντόπισε το πιλοτήριο στη μια μεριά του τριγωνικού σκάφους και σε μικρή απόσταση ένα παγόβουνο που συνδέεται με την τριγωνική πυραμίδα με κάτι σαν «γιγάντιο μεταλλικό κύλινδρο», ίσως για την επιβίβαση και αποβίβαση από το διαστημικό όχημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ισχυρισμοί του διάσημου ουφολόγου στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube προκάλεσαν μεγάλες συζητήσεις και διαφωνίες μεταξύ των χρηστών των social media. Πολλοί έκαναν λόγο για υποβρύχια πυραμίδα που μπορεί να αναδύεται κατά βούληση κι άλλοι για εξωγήινο σκάφος. Μάλιστα υπήρχαν και αρκετοί που προειδοποίησαν τον Γουόρινγκ για τυχόν προβλήματα που ίσως έχει από την αμερικανική κυβέρνηση αν συνεχίσει να αποκαλύπτει τέτοιους είδους συνωμοσίες.

Υπήρχαν, φυσικά, και οι πιο ψύχραιμοι που μίλησαν για απλώς ένα συνηθισμένο παγόβουνο και για παιχνίδια του φωτογραφικού φακού, ειδικά για όλους όσοι βλέπουν σε φυσικούς σχηματισμούς αυτό που που διακαώς επιθυμούν να δουν.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK