11:22 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια οικογένεια στην Κίνα ανακάλυψε με τρόμο πως μέσα σε ένα βάζο με όιστερ σος που χρησιμοποιούσε εδώ και σχεδόν τρεις μήνες υπήρχε μια νεκρή νυχτερίδα.

Σύμφωνα με το γιο της οικογένειας, ήταν η μάνα του που βρήκε το νεκρό ζώο μέσα στη σάλτσα, ενώ ετοίμαζε το βραδινό φαγητό.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, την σος είχε αγοράσει ο νεαρός άντρας σε «οικογενειακή συσκευασία» των 6 κιλών από αγορά στην πόλη Τζινάν της Κίνας, καθώς το συγκεκριμένο συστατικό χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική κουζίνα.

«Η μάνα μου μαγείρευε και για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να βγάλει τη σος με το κουτάλι» ανέφερε ο Γκούο στα τοπικά ΜΜΕ.

«Αφού έβαλε το κουτάλι πιο βαθιά, βρήκε κάτι σαν κουφάρι πουλιού, που μύριζε άσχημα» συνέχισε ο νεαρός άντρας για το αηδιαστικό εύρημα.

Τρομοκρατημένος από την σιχαμερή ανακάλυψη, ο Γκούο επέστρεψε στην τοπική αγορά που αγόρασε το δοχείο της όιστερ σος, όπου ανακάλυψε ότι το κουφάρι επρόκειτο για ψόφια νυχτερίδα.

«Δεν θέλαμε να φάμε τίποτα για 2-3 μέρες και πετάξαμε όλα τα φαγητά που είχαμε φτιάξει εκείνη τη μέρα» ανέφερε ο νεαρός άντρας, που δυσκολεύεται να «χωνέψει» πως εδώ και τρεις περίπου μήνες τα φαγητά τους προετοιμάζονταν όχι με την παραδοσιακή ασιατική όιστερ σος αλλά με νυχτεριδο-σος.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
νυχτερίδα, Κίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK