06:02 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Μεταφορών του Μπαγκλαντές, Ομπαϊντούλ Κουάντερ, απέδειξε στον κόσμο ότι ίσως είναι ο καλύτερος χρήστης social media στον πλανήτη, κάνοντας τα περισσότερα ποστ σε μία και μόνο μέρα.

Κι ενώ κάποιοι πολιτικοί χρησιμοποιούν μια στο τόσο τα διάφορα social media, άλλοι είναι ειδικοί στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας τους αντιπάλους τους να τρέχουν και να μη φτάνουν.

Έτσι και ο υπουργός Μεταφορών του Μπαγκλαντές, Ομπαϊντούλ Κουάντερ, απέδειξε στον κόσμο ότι ίσως είναι ο καλύτερος χρήστης social media στον πλανήτη, κάνοντας τα περισσότερα ποστ σε μία και μόνο μέρα.

Ο Μπαγκλαντεσιανός υπουργός έκανε παγκόσμιο ρεκόρ ανεβάζοντας πάνω από 10 χιλ. φωτογραφίες του στο Facebook με ένα και μόνο ποστ.

Ο Κουάντερ άρχισε ανεβάζοντας 10.594 φωτογραφίες σε μία ανάρτηση και για να μη μείνει κανείς από τους ψηφοφόρους του παραπονεμένος, μετά ανέβασε ακόμη 35, έτσι για την ποικιλία.

Κι ήταν τόσο μεγάλος ο αριθμός των φωτογραφιών που ανέβηκαν, που οι περισσότεροι φίλοι του υπουργού στο Facebook νόμισαν ότι κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό του, μιας και δεν μπορούσαν να συλλάβουν τι ακριβώς «παίζει» μέσα στο κεφάλι του έμπειρου πολιτικού και μέλους της κυβέρνησης.

Tags:
φωτογραφία, Facebook, υπουργός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK