09:10 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η άτακτη γάτα τους ως συνήθως είχε κάτι στο στόμα της. Όμως, όταν κοίταξαν πιο προσεχτικά, κατάλαβαν ότι αυτό το κάτι ήταν ένα μικροσκοπικό, νεογέννητο πουλάκι.

Το πουλάκι ήταν τόσο μικρό, που δεν είχε καθόλου φτέρωμα ακόμη. Πρέπει να ήταν μικρότερο από μιας εβδομάδας.

«Για κάποιο λόγο έμοιαζε να μας εμπιστεύεται κι ας μην είχαμε καθόλου εμπειρία» λέει η Τζέσικα Χάρντι.

Κάθε πρωί το νεαρό ζευγάρι ξυπνούσε με ανυπομονησία για να δουν εάν το μικρό πουλί, η Πιρπίρ όπως την ονόμασαν, είχε επιζήσει τη νύχτα και ήταν ακόμη ζωντανό, όπως αναφέρει ο ιστότοπος The Dodo.

Η μέρα τους ξεκινούσε στις 7:00 κάθε πρωί και μέχρι τις 19:30 που η Πιρπίρ κοιμόταν, το ζευγάρι περιποιούνταν το πουλάκι.

«Αποτελούσε ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών ασχολιών μας. Ήταν σαν να φροντίζαμε ένα μωρό, μιας και όντως περιμέναμε να γεννηθεί το δικό μας παιδί» αναφέρει συγκινημένη η Τζέσικα.

Η νεαρή γυναίκα και ο σύντροφός της τελικά αποδείχτηκαν πολύ αφοσιωμένοι γονείς. «Για την ακρίβεια ήταν μια καλή γονεϊκή άσκηση» παραδέχεται η νεαρή γυναίκα για την καθημερινότητα με την Πιρπίρ.

«Έπρεπε να μάθουμε να είμαστε υπομονετικοί μαζί της» λέει ο σύντροφος της Τζέσικα.

«Με τον καιρό οι ανησυχίες μας για τον εάν θα τα καταφέρει εξανεμίστηκαν όταν ανακαλύψαμε τη θέλησή της για ζωή» λέει η νεαρή γυναίκα.

Το νεαρό ζευγάρι πλέον φοβόταν πως κάποτε θα έρθει η μέρα που θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουν την Πιρπίρ, όταν αυτή αποφάσιζε να φύγει μακριά τους για να ζήσει ελεύθερη στη φύση.

«Κάποια μέρα, όπως κάθε μέρα, πήγα να τη φωνάξω αλλά δεν ήρθε. Ακολουθούσα κάθε πουλάκι που της έμοιαζε» λέει η Τζέσικα.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μας. Το να περιμένουμε ένα μωρό κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν πολύ δύσκολο για μας. Αλλά από τότε που συναντήσαμε την Πιρπίρ, η διάθεσή μας άλλαξε» εξομολογείται η νεαρή γυναίκα.

«Αυτό το γεμάτο ζωή πουλάκι μας υπενθύμισε πως ότι και να συμβεί η ζωή συνεχίζεται. Ήταν ένα δώρο για μας» λέει η Τζέσικα για το μικρό, ορφανό πουλάκι που τους άλλαξε τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
πουλί, γονείς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK