10:05 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Διαφημίστηκε ως ένα «κάθετο δάσος», με το μπαλκόνι του κάθε διαμερίσματος να είναι ένας παράδεισος πλημμυρισμένος από πράσινο.

Όμως, αντί για έναν ειδυλλιακό Κήπο της Εδέμ το αρχιτεκτόνημα κατέληξε μια κόλαση γεμάτη κουνούπια.

Κι ενώ και τα 826 διαμερίσματα έχουν ήδη πωληθεί από τον Απρίλη, μόνο περίπου 10 θαρραλέες οικογένειες κατοικούν εκεί, δίνοντας τη δική τους καθημερινή μάχη στην οργιώδη βλάστηση και τα ζωύφια.

Το κατά τ’ άλλα εντυπωσιακό κτιριακό συγκρότημα στην πόλη Κιγί στην Κίνα μοιάζει να έχει βγει από μετα-αποκαλυπτική ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Οι πολυκατοικίες ολοκληρώθηκαν το 2018, με κάθε μπαλκόνι να έχει σχεδιαστεί να παρέχει χώρο για φυτά, σύμφωνα με τις αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ. Αλλά φαίνεται ότι κάτι πήγε πολύ στραβά.

Όμως χωρίς ενοίκους να τους προσέχουν, οι 8 πύργοι έχουν κατακλυστεί από τα ίδια τους τα φυτά και έχουν δεχθεί εισβολή από αιμοδιψή κουνούπια.

Όσοι κάτοικοι αποδείχθηκαν αρκετά θαρραλέοι να αντιπαλέψουν τα ενοχλητικά έντομα παρέμειναν στα διαμερίσματά τους, με μόλις περίπου 10 οικογένειες να επιμένουν να ζουν εκεί, σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα «Global Times».

Δείτε το βίντεο:

Tags:
φυτά, Κίνα, κουνούπια, πολυκατοικία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK